Kenny Koelman terug bij Student Consultant als Chief of Quality

20 juni 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Kenny Koelman is weer terug bij Student Consultant. In zijn rol als Chief of Quality is hij eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening en draagt bij aan de verdere professionalisering van de organisatie.

De nieuwe executive van het studentenadviesbureau was eerder betrokken bij Student Consultant in de vroege dagen van het bureau. “Toen was het bedrijf nog in de oprichtingsfase”, herinnert hij zich. Inmiddels is Student Consultant uitgegroeid tot 80+ consultants die vooral werken voor corporate organisaties, zoals Ziggo, KPN, PostNL en APG.

Destijds combineerde Koelman zijn adviesrol met zijn master in innovatiemanagement aan de Technische Universiteit Eindhoven. Na anderhalf jaar bij Student Consultant en met een diploma op zak maakte hij begin 2022 de stap naar Accenture.

Kenny Koelman terug bij Student Consultant in bestuursrol

Met zijn ervaring bij Accenture heeft Koelman een stevige basis in de consultancy opgebouwd. Deze ervaring brengt hij nu weer terug naar Student Consultant, waar hij eindverantwoordelijkheid draagt voor de kwaliteit van de dienstverlening.

“Student Consultant is een organisatie met enorme potentie, die verder kan professionaliseren en groeien. De aankomende tijd leggen we de focus op het behouden en versterken van de kwalitatief hoge dienstverlening van Student Consultant”, geeft hij aan.

Enkele focusgebieden waarvoor hij verantwoordelijk wordt zijn het herinrichten van de huidige coachingopzet, het implementeren van meer structuur en efficiëntie in de ontwikkeling van consultants en het vergroten van de schaalbaarheid van het bedrijf.

Als onderdeel van het Leadership Team van Student Consultant wordt Koelman ook een sparringpartner voor de andere MT-leden rond thema’s als groei en verdere ontwikkeling. Het bureau heeft het doel om zich te ontwikkelen tot “hét studentenadviesbureau van Nederland”.

Reno Kochanowski en Jorick Schilken, oprichters van Student Consultant, zijn verheugd met de komst van Koelman. “Zijn ervaring bij Accenture en zijn sterke motivatie om bij te dragen aan de groeiambities en het bereiken van de visie van Student Consultant maken hem een waardevolle aanwinst voor het team.”