Student Consultant

Over Student Consultant

Student Consultant is een adviesbureau dat volledig wordt gerund door ruim 75 ambitieuze Student Consultants. Wij zijn een scale-up die in 2020 is opgericht en wij streven ernaar om in 2024 hét studentenadviesbureau van Nederland zijn. Wij werken hard om onze visie; “Alle ambitieuze studenten een voorsprong bieden op weg naar een impactvolle carrière” te realiseren.

Student Consultants

Student Consultants zijn ambitieuze studenten die zich willen voorbereiden op een impactvolle carrière. Zij studeren aan universiteiten en hebben een bedrijfskundige, data- en/of IT gerelateerde studieachtergrond. Zij willen zich ontwikkelen door het werken aan interne werkzaamheden, het uitvoeren van consultancy projecten voor onze opdrachtgevers en het volgen van consultancy trainingen van onze ontwikkelingspartners!

Opdrachtgevers

Wij voeren zelfstandig consultancy projecten uit én ondersteunen projecten van zowel consultancy kantoren als de grootste bedrijven van Nederland. Onze opdrachtgevers zijn o.a. APG, KPN, Nationale-Nederlanden, Ordina, PostNL en UWV waarvoor wij aan diverse projecten in o.a. de vakgebieden strategie, data, IT en finance werken. Wij werken in diverse en multidisciplinaire teams, waarbij wij worden begeleid door ervaren consultants. Door de begeleiding  op projecten ontwikkelen onze Student Consultants zich in de praktijk én wordt de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd.

Ontwikkelingspartners

Student Consultant werkt samen met diverse consultancy kantoren. Onze ontwikkelingspartners zijn o.a. BCG, BluPoint, BearingPoint, Deloitte, Eden McCallum, EY, PwC en Quint. Zij trainen en begeleiden onze Student Consultants. De trainingen zijn onderdeel van ons interne ontwikkelingsprogramma. Dit ontwikkelingsprogramma bestaat uit algemene consultancy vaardigheden en specifieke trainingen voor studenten met een business en data studieachtergrond.

Student Consultant | Nieuws