Hogenhouck m&a benoemt Victor Rosier tot partner

10 mei 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Hogenhouck heeft Victor Rosier gepromoveerd tot partner. Hij wordt de vierde vennoot van de Haagse fusie- en overnamespecialist.

Ondernemers verder brengen – zo luidt het motto van Hogenhouck m&a. Dat geldt in de eerste plaats voor de opdrachtgevers van de boutique – ondernemers die een bedrijf kopen of verkopen – maar ook intern staat ondernemerschap centraal.

In dat kader gaat Victor Rosier nu mee-ondernemen als vierde partner. Hij voegt zich bij oprichters Mark van Beusekom en Rik Stikkelbroeck en Hein Stoops, die zich in 2018 als partner aansloot bij Hogenhouck m&a.

Mark van Beusekom, Rik Stikkelbroeck, Victor Rosier en Hein Stoops

Van Beusekom reageert verheugd op de toetreding van de nieuwe partner. “M&A is een ontzettend breed vak. Victor brengt zijn expertise en kwaliteit in om een doordachte M&A-storyline voor een onderneming neer te zetten. Hij maakt daarbij de goede vertaling naar ondernemers en ondernemerschap.”

“Het samenbrengen van corporate kwaliteit met een ondernemende mentaliteit is altijd al ons uitgangspunt geweest”, legt hij uit. “Victor brengt weer een nieuwe smaak aan tafel als partner en dat werkt inspirerend voor het hele team.”

Rosier sloot zich twee jaar geleden aan bij Hogenhouck m&a, na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in de corporate finance-wereld bij grote spelers als EY en ING en als CEO bij logistiekbedrijf Unsworth. De overstap naar het veel kleinere Hogenhouck m&a maakte hij destijds heel bewust.

“Na een aantal jaren in een corporate setting, miste ik de open cultuur en de dynamiek van een ondernemend en betrokken team”, vertelt hij. “De ambitie om door te groeien én de M&A-professionaliteit te garanderen spatte ervan af in de kennismakingsgesprekken met Hogenhouck.”

“Deze combinatie van een ondernemend bureau én het verschil kunnen maken voor ondernemers maakte de keuze voor mij duidelijk. Ik zie nu elke dag onze ‘one team’-spirit en onze passie om ondernemers verder te brengen, dat is wat ons uniek maakt.”

Sinds zijn komst naar Hogenhouck m&a begeleidde Rosier uiteenlopende transacties, waaronder de verkoop van ParcelParcel aan LetMeShip en het aantrekken van groeikapitaal door Winst uit je woning.

Zijn toetreding als partner past binnen de gestage groei van Hogenhouck m&a. Inmiddels bestaat de boutique uit 28 professionals, waarvan 20 zich richten op dealmaking, 4 op business development en 4 op support. Het bureau heeft in totaal meer dan 225 transacties op zijn naam staan, waarvan ruim 150 in de (internationale) IT/TMT-sector.