Victor Rosier verruilt Big Four-kantoor voor Hogenhouck m&a

08 juni 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Hogenhouck m&a heeft het team uitgebreid met de ervaren dealmaker Victor Rosier.

Rosier neemt jarenlange ervaring in consulting, banking en de industrie mee naar de Haagse fusie- en overnamespecialist. De rode draad in zijn carrière: het sluiten van deals. Bij EY was hij vooral betrokken bij fusies en overnames, met een focus op de sectoren technologie en logistiek.

Eerder in zijn loopbaan werkte hij bij ING vooral aan financiële transacties en acquisitiefinanciering, in het bijzonder voor (internationale) spelers in de olie- en gassector. In de tussenliggende periode was hij ruim een jaar actief als CEO bij UTI, een grote logistieke speler in Nederland.

Victor Rosier, Director, Hogenhouck m&a

“Victor doorgrondt snel de dynamiek van markten en posities van een bedrijf daarin. Daarbij heeft hij een scherp oog voor zowel de persoonlijke als zakelijke ambities van ondernemers”, vertelt Mark van Beusekom, managing partner van Hogenhouck m&a.

Sinds de oprichting in 2007 heeft Hogenhouck m&a ruim 150 fusies en bedrijfsovernames begeleid. De kernfocus van het bureau ligt op midmarket deals (met een omvang tussen de €5 miljoen en €150 miljoen) in sectoren als IT, (groot)handel, zakelijke dienstverlening, food en lifestyle.

“Ik ben verheugd om me aan te sluiten bij Hogenhouck m&a”, laat Rosier weten. “Zij zijn een prijsbekroonde corporate finance boutique, met een indrukwekkend trackrecord. Samen met de partners hebben we de ambitie om verder te groeien en ik kijk ernaar uit om hieraan bij te dragen.”

Met de benoeming van Rosier groeit het team van Hogenhouck m&a tot negentien medewerkers. Rosier is de derde director van het bedrijf, naast Edwin Lips en Iris van Weel.