Dagmar Enklaar en Rob Bergmans in bestuur van Deloitte

09 mei 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Deloitte heeft twee nieuwe bestuurders benoemd in Nederland: Dagmar Enklaar en Rob Bergmans.

Beide Deloitters zijn al jarenlang actief binnen het accountants- en advieskantoor en worden formeel per 1 juni lid van de driekoppige raad van bestuur. Chief Executive Officer Hans Honig blijft het bestuur leiden.

Enklaar krijgt de rol van Chief Operations Officer. Ze volgt Oscar Snijders op, die deze rol sinds oktober 2019 vervult en zich na de bestuurswissel meer gaat richten op klantwerk. Bergmans wordt aangesteld als Chief People & Quality Officer en volgt Liesbeth Mol op, die de rol sinds begin 2022 bekleedt en binnenkort de overstap maakt naar Deloitte’s overkoepelende North en South Europe-organisatie.

Dagmar Enklaar en Rob Bergmans - Deloitte

“Met de komst van Dagmar en Rob voegen we diepe, relevante ervaring op het gebied van zowel advies als accountancy aan onze raad van bestuur toe”, zegt CEO Hans Honig over de benoemingen. “Zij zijn sterke mens- en klantgerichte leiders en ik heb er alle vertrouwen in dat we met dit team de positie van Deloitte in de markt verder kunnen versterken.”

Met een omzet van bijna €1,3 miljard is Deloitte de grootste van de Big Four in ons land.

Over de bestuurders

Hans Honig is sinds 1 juni 2019 de CEO van Deloitte in Nederland en lid van de Executive Committee van Deloitte North en South Europe.

Hij is sinds 2006 verbonden aan Deloitte in diverse leiderschapsrollen, waaronder als Strategy & Operations leader en global Lead Client Service partner van grote accounts. Alvorens zijn benoeming tot CEO werkte hij binnen de organisatie als Corporate Strategy Officer en als Managing Partner van de sectorpraktijk Financial Services.

Dagmar Enklaar is sinds 2018 partner bij Deloitte. Ze is lid van het Executive Committee en fungeert als managing partner van de Financial Advisory-praktijk in Nederland.

Enklaar beschikt over meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van fusies en overnames en is gespecialiseerd in transacties in de zorgsector. Voor haar tijd bij Deloitte was ze partner bij Boer & Croon Corporate Finance (in 2018 overgenomen door Deloitte).

Rob Bergmans is sinds 2020 managing partner van de Audit & Assurance praktijk van Deloitte. Ook is hij lid van het Executive Committee.

Bergmans heeft meer dan 25 jaar aan ervaring in audit, in zijn geheel opgedaan binnen Deloitte. Als managing partner richt hij zich vooral op het verder uitbouwen van relaties met diverse stakeholders. Hij is tevens lid van het Audit-managementteam van Deloitte North en South Europe.