Elmas Duduk benoemd tot Directeur Overheid bij Supply Value

09 mei 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Supply Value heeft Elmas Duduk aangesteld als Directeur Overheid. Met de benoeming zet de supply chain- en inkoopspecialist bewust in op meer diversiteit in de top.

“Ik ben blij dat we met de komst van Elmas ons managementteam verder kunnen versterken”, geeft oprichter en CEO Menno van Drunen aan. “De combinatie van gedrevenheid, intelligentie en sociale skills die Elmas meebrengt geven mij het vertrouwen dat we de komende jaren onze langetermijndoelen gaan realiseren of overtreffen.”

Met Duduk haalt Supply Value een professional met meer dan 20 jaar aan ervaring binnen het overheidsdomein in huis. Naast haar uitgebreide academische achtergrond – Duduk studeerde psychologie en bedrijfskundig management en behaalde later een MBA – heeft de nieuwe directeur ook een sterk trackrecord in het overheidsdomein.

Menno van Drunen en Elmas Duduk

Zo werkte Duduk onder meer voor gemeente Amsterdam in verschillende rollen, waar ze impact heeft gemaakt als (verander)manager en een veelgevraagd expert was op het gebied van leren & ontwikkelen en lerende organisaties. Ook was ze langere tijd werkzaam als hoofd Inkoop, Juridische Zaken en Besluitvorming bij de provincie Flevoland.

Ook heeft Duduk twee managementboeken op haar naam staan, één over kennismanagement en één over hoe je als professional en organisatie relevant blijft in een snel veranderende wereld. Later dit jaar verschijnt een derde boek van haar hand over toekomstgericht samenwerken.

Haar nieuwe rol als Directeur Overheid bij Supply Value is een “natuurlijke stap”, zo geeft Duduk aan. “Ik heb bewust gekozen voor Supply Value omdat er onafhankelijk wordt geadviseerd, ze ethiek in de volle breedte uiterst serieus nemen en oog hebben voor mens, maatschappij en milieu.”

Sinds de zomer van 2022 is Supply Value in het bezit van een B Corp-certificering. In lijn daarmee kiest het bureau met de benoeming van een topvrouw bewust voor meer diversiteit aan de top. “Supply Value is als gecertificeerde B-Corp overtuigd dat een divers samengesteld team het grote verschil maakt”, zo valt te lezen in het persbericht.

“Natuurlijk moet je de beste persoon op de beste plek zien te krijgen, maar aanvullende competenties en achtergronden zijn de ultieme kers op de taart”, stelt Van Drunen. “Daarnaast willen we meer vrouwen enthousiast maken voor technische beroepen en dat doe je door zelf een voorbeeld te stellen.”

Duduk vult aan: “Ik ben er trots op dat ik samen met een fantastisch team aan de slag kan gaan. De komende jaren gaan we flink uitbreiden en we zullen vaker van ons laten horen!” Tot slot geeft ze aan: “Het is een warme organisatie met slimme mensen waarin je jezelf maximaal kunt ontwikkelen.”

Supply Value (opgericht: 2007) is gespecialiseerd in drie thema’s: inkoop, supply chain & operations en digital. Het Utrechtse advies- en implementatiebureau bedient opdrachtgevers uit uiteenlopende sectoren.

Vorig jaar werd Supply Value door Consultancy.nl uitgeroepen tot een van de leidende adviesbureaus voor zowel inkoop als supply chain management.