TIC Advisory versterkt team in Amsterdam met Wouter Ingwersen

03 mei 2023 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

TIC Advisory heeft zijn team versterkt met Wouter Ingwersen, die de taak heeft gekregen om de praktijk in Amsterdam verder uit te bouwen.

Ingwersen brengt zo’n dertien jaar aan werkervaring mee naar TIC Advisory, waarvan de laatste zes jaar in de wereld van fusies en overnames.

De afgelopen vijf jaar was hij werkzaam bij RSM in de Transaction Services-afdeling, daarvoor werkte hij voor EY. Gedurende zijn loopbaan heeft hij bijgedragen aan talrijke omvangrijke en complexe (grensoverschrijdende) transacties, waarbij hij zich voornamelijk richtte op overname due diligence, vendor due diligence en financiële modellering.

Wouter Ingwersen, Director, TIC Advisory

Met de stap naar TIC Advisory kiest hij nu voor een boutique M&A-adviseur die zich specialiseert in financiële due diligence in de context van transacties, bedrijfswaarderingen en herstructureringen. De M&A-specialist adviseert zowel corporate klanten als private equity-fondsen bij hun buy-side en sell-side transacties.

“TIC Advisory biedt mij een geweldige kans om mijn expertise in financiële due diligence te gebruiken om klanten gedreven, kwalitatief en hands-on te adviseren, dit terwijl ik tegelijkertijd bijdraag aan de verdere groei van dit fantastische bedrijf”, aldus Ingwersen.

“Ik heb tijdens mijn kennismaking het team en de organisatie ervaren als een uiterst professionele en hechte groep mensen met een sterke focus op klantgerichtheid en betrokkenheid bij de ondernemers die zij ondersteunen. De communicatie is hier direct en men is er voor elkaar. Ik ben verheugd om deel uit te maken van het team.”

Ingwersen is benoemd tot director in het Amsterdamse kantoor, een van de drie vestigingen naast de kantoren in Leusden en Deventer.

Jos Raben en Ralph Hoogerhuis, partners bij TIC Advisory, zijn verheugd met de komst van Ingwersen. “Wouter brengt uitgebreide kennis op het gebied van financiële due diligence en een schat aan dealervaring met zich mee. Daarnaast sluit zijn persoonlijkheid goed aan bij de kernwaarden van onze organisatie.”