TIC Advisory

TIC Advisory is hét onafhankelijke financiële advies bedrijf met zichtbaar senior commitment om u te ondersteunen bij financiële vraagstukken. Het team van TIC Advisory levert transactie gerelateerde diensten zoals due diligence en onafhankelijke business reviews.

Onze unieke combinatie van brede businesservaring, onafhankelijkheid, commitment, ondernemerschap en gedrevenheid resulteren erin dat u verzekerd bent van topkwaliteit. Ons team heeft ruime transactie ervaring opgedaan bij Big-4 accountantskantoren en in het bedrijfsleven. Dit maakt TIC Advisory uniek in zijn soort.

Wij onderscheiden ons door onze sterke focus en onafhankelijkheid. De complexiteit van de transactie kan ons niet gek genoeg zijn. Door onze ervaring doen wij juist dat stapje extra en proberen wij de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Wij werken voor zowel private equity partijen, banken als rechtstreeks voor bedrijven die op overnamepad zijn of (een onderdeel van) hun bedrijf willen verkopen. Wij komen snel tot de kern en rapporteren vooral de issues die voor uw beslissing van belang zijn. Vanuit onze visie zijn wij een betrouwbare en onafhankelijke partner, waarbij wij de mens en het plezier niet uit het oog verliezen. Wij streven naar de hoogste kwaliteit als fundament in al onze partnerships. Het is ons doel om u de beste beslissing te laten maken, op basis van feiten, door het geven van open en eerlijk inzicht in de antwoorden die u zoekt.

Beter inzicht, betere beslissingen!

TIC Advisory | Nieuws