Marc Burger leidt People afdeling van Capgemini Consulting

07 september 2012 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Marc Burger (40) is per 1 september in dienst getreden als Vice President bij Capgemini Consulting.

Marc Burger komt over van Deloitte, waar hij Director was binnen de Human Capital afdeling van Deloitte Consulting. Zijn focus is het adviseren van organisaties over de menskant bij het opzetten en doorvoeren van strategische veranderprocessen en transformaties.

“Bij Capgemini Consulting ga ik de practice People & Performance verder uitbouwen. Binnen Capgemini hebben ze een verfrissende eigen kijk op het verbinden van mensen met het realiseren van de business doelstellingen. Die ga ik met mijn inzicht en ervaring verrijken en naar de markt brengen. Uiteraard blijf ik als adviseur betrokken bij het opzetten en uitvoeren van grote business transformaties van cliënten” aldus Marc Burger tegenover Consultancy.nl.

Over Marc Burger

Na zijn studie Organizational Anthropology aan de VU Amsterdam is Marc Burger zijn loopbaan in 1997 begonnen bij KPMG Consulting. In april 2001 maakte hij de overstap naar Trompenaars-Hampden Turner, een boutique adviesbureau gespecialiseerd in verandermanagement en cultuur. Naast zijn consultancy-werkzaamheden, geeft Marc Burger les aan de Universiteit van Amsterdam.