Remko de Bruijn Principal Consultant bij A.T. Kearney

04 september 2012 Consultancy.nl

Strategy consulting bureau A.T. Kearney heeft Remko de Bruijn benoemd tot Principal. Hij werkt sinds 2005 voor A.T. Kearney en heeft in die jaren een trackrecord opgebouwd binnen de Communications, Media & Technology practice. De Bruijn heeft veel ervaring binnen de telecommunicatie. Hij begeleidde telecommunicatiebedrijven in Europa, het Midden-Oosten en Zuidoost Azië bij strategisch operationele vraagstukken.
 
Na het behalen van zijn MSc in Electrical Engineering aan de Technische Universiteit van Delft begon Remko zijn loopbaan in 2000 bij MCI (Verizon Business). Hij werkte tot 2005 bij het technologieconcern, waar hij in zijn laatste functie werkzaam was als Senior Project Manager. Daarna maakte de overstap naar A.T. Kearney.
 
Vorige week werd bekend dat René Heller is benoemd tot Partner bij AT Kearney. En vorig jaar werden, als gevolg van de overname van Quintel Strategy Consulting, Jan-Paul van Term en Anna Bertona benoemd tot partner bij het adviesbureau.
 
Over A.T. Kearney
A.T. Kearney heeft vestigingen in 38 landen wereldwijd. Het Amsterdamse kantoor is in 1980 opgericht en is inmiddels gegroeid tot ruim 100 consultants. In het eerste kwartaal van 2013 verhuist het strategisch adviesbureau van haar huidige onderkomen in Amstelveen naar een nieuw kantoor in het centrum van Amsterdam.

Nieuws