Jan-Paul van Term Vice President bij A.T. Kearney

09 februari 2011 Consultancy.nl

Jan-Paul van Term is benoemd tot partner (Vice-President) bij A.T. Kearney. De benoeming van van Term is een gevolg van de overname van Quintel Strategy Consulting door A.T. Kearney begin januari. Van Term heeft de afgelopen 5 jaar gewerkt in de adviesbranche, voor o.a. Boston Consulting Group, Business Openers en Quintel Strategy Consulting.

Jan-Paul van Term is zijn carrière begonnen bij Unilever Bestfoods als Engineer/Project Manager. In 1995, na 3 jaar te hebben gewerkt bij =nilever, heeft van Term de overstap gemaakt naar strategy consulting bureau Boston Consulting Group. Begin 2001 heeft hij strategie en marketing adviesbureau Business Openers opgericht. Na circa 1,5 jaar is van Term in dienst getreden bij Quintel Strategy Consulting, waar hij de afgelopen acht jaar werkzaam was. Per januari 2011 is Jan-Paul van Term Vice-President bij A.T. Kearney. Van Term heeft een MSc Mechanical Engineering behaald aan de Technische Universiteit Delft en een MBA aan de INSEAD.

Overname Quintel door A.T. Kearney
Op 12 januari 2011 heeft A.T. Kearney adviesbureau Quintel Strategy Consulting gekocht. Als gevolg van de overname zijn 22 Quintel Consultants overgestapt naar A.T. Kearney. Quintel Strategy Consulting is in 2002 opgericht door 15 ex-Arthur D. Little consultants en had in korte tijd een goede reputatie opgebouwd in strategy consulting in o.a. de sectoren energie, telecom & media en transport.

Bericht: A.T. Kearney koopt Quintel Strategy Consulting


Nieuws