Quintel adviseur Anna Bertona partner bij AT Kearney

04 februari 2011 Consultancy.nl

Anna Bertona is benoemd tot partner (Vice-President) bij A.T. Kearney. De benoeming van Bertona is een gevolg van de overname van Quintel Strategy Consulting door A.T. Kearney begin januari.

Bertona is haar carrière begonnen als design engineer bij Bertrand Faure, een producent van autostoelen. Na twee jaar heeft ze de overstap gemaakt naar Brabantia, waar ze gedurende 6 jaar de afdeling Productontwikkeling en Marketing heeft geleid. In 1998 is ze in dienst getreden bij A.T. Kearney. De afgelopen zes jaar werkte Bertona voor Quintel Strategy Consulting, waar ze ten tijde van de overname Senior Director was. Per januari 2011 is ze Vice-President bij A.T. Kearney. Bertona heeft een Master Industrial Design Engineering behaald aan de Technische Universiteit van Delft en een MBA aan de RSM Erasmus University.

Overname Quintel door A.T. Kearney

Op 12 januari 2011 heeft A.T. Kearney adviesbureau Quintel Strategy Consulting gekocht. Als gevolg van de overname zijn 22 Quintel consultants overgestapt naar A.T. Kearney. Quintel Strategy Consulting is in 2002 opgericht door 15 ex-Arthur D. Little consultants en had in korte tijd een geode reputatie opgebouwd in strategy consulting in o.a. de sectoren energie, telecom & media en transport.

Nieuws