Orchard Finance benoemt Ariane Hoksbergen tot partner

16 februari 2023 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Orchard Finance, een adviesbureau gespecialiseerd in debt advisory en treasury, heeft Ariane Hoksbergen benoemd tot partner. Hoksbergen wordt de vijfde partner van het kantoor.

Na bijna vijftien jaar te hebben doorgebracht in de energiesector, bij Eneco en Oxxio, sloot Hoksbergen zich in 2017 aan bij Orchard Finance als Senior Manager. In die rol werd ze verantwoordelijk voor de Treasury Technology-praktijk.

Deze afdeling helpt opdrachtgevers met het selecteren van treasurysystemen en -oplossingen (vooral TMS-systemen) en vervolgens met de implementatie daarvan. De praktijk is een partner van verschillende technologieleveranciers en gespecialiseerde technologiebedrijven die delen van het treasuryproces helpen automatiseren.

Ariane Hoksbergen, Partner, Orchard Finance

“Ariane heeft met enorme toewijding onze Treasury Technology-praktijk verder uitgebouwd. Met de toetreding van Ariane zetten we de volgende stap gezet naar een verstevigde basis voor verdere groei van onze treasury technologie projecten, zowel nationaal als internationaal”, zegt Esther Goemans-Verkleij, partner bij Orchard Finance.

Een van de klanten die recent ondersteuning kreeg vanuit de Treasury Technology-praktijk, is Caldic, een dienstverlener en distributeur voor de life science- en industriële markten. Caldic, dat zijn hoofdkantoor in Nederland heeft, is actief in meer dan dertig landen wereldwijd, waar het goed is voor een totale omzet van meer dan €2 miljard.

De afgelopen jaren heeft Orchard Finance Caldic geholpen bij het selecteren van een nieuw treasury management systeem (uiteindelijk werd gekozen voor Salmon Treasurer). Vervolgens zorgde Orchard Finance voor de begeleiding van het implementatietraject, waarbij het bureau ook het change management voor zijn rekening nam.

In haar rol als partner zal Hoksbergen verantwoordelijk blijven voor de Treasury Technology praktijk en de groei daarvan, onder andere door het uitbouwen van zijn internationale klantenbestand en het netwerk van diverse implementatiepartners.

Bij Orchard Finance uit Maarssen werken circa 35 projectmanagers en consultants.