Ordina zoekt starters: Young Professionals programma

21 augustus 2012 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Ben je een ambitieuze starter en wil je graag werken in management consulting of IT consulting?

ICT-adviseur Ordina is op zoek naar ambitieuze Young Professionals die willen starten in het Young Professional-programma van het Nederlandse adviesbureau. Young Professionals kunnen kiezen voor het programma van ‘business consultant’ of ‘technical consultant’. 

Over het Ordina Young Professional-programma
In het Young Professional-programma maak je van verschillende kanten kennis met Ordina en onze klanten. De basis leg je in de praktijk, want we geloven dat je 70% leert on the job, 20% door feedback en 10% door training. Er is veel aandacht voor het verbinden van techniek en business. En we willen dat je slaagt. Daarom start je gelijk met een introductieprogramma.

Daarna ga je gelijk aan de slag met een uitdagend project. Intern of bij een klant op locatie. Zo leer je razendsnel. Je krijgt in no time feeling met de mensen, de verschillende afdelingen, bedrijfsprocessen, noem maar op. Dat begint gewoon lekker. Tegelijkertijd krijg je een vakinhoudelijke opleiding waar je de diepte van je vakgebied leert kennen. In de eerste fase van je carrière geef je je loopbaan dus vorm door de combinatie van vakinhoud en trainingen op het gebied van soft skills, klant- & domeinkennis en intervisie.