Ex Aon Hewitt Suzanne Bouman hoofd HR Roche

14 augustus 2012 Consultancy.nl

Roche Diagnostics heeft ex-Aon Hewitt adviseur Suzanne Bouman per 1 juli benoemd tot hoofd van de HR afdeling. Bouman zal zich onder meer richten op leiderschap- en talentontwikkeling en deel uit maken van het Management Team. Ze volgt Bart Rentink op, die de functie sinds eind 2009 bekleedde na zijn overstap van Deloitte Consulting. Rentink is aangesteld als hoofd van HR Latin America.
 
Het Zwitserse Roche is met 80.000 medewerkers ‘s werelds grootste biotechnologiebedrijf. In Nederland werken bijna 400 mensen.
 
Suzanne Bouman heeft meer dan 15 jaar gewerkt in de adviesbranche. Ze startte haar loopbaan begin 1997 bij Accenture (destijds Andersen Consulting), waar ze circa 4 werkte in de Change Management tak. In 2001 werd ze HR Manager bij Aon Nederland, een functie die ze ruim 4,5 jaar vervulde. Tussen 2006 en 2010 werkte ze als Change & Program Manager voor de consultingtak van Aon, Aon Consulting. Na de overname van Hewitt Associates in juli 2010, werd ze verantwoordelijk voor de integratie van de twee HR adviesbureaus in de Benelux. In haar rol als integratie manager zorgde ze o.a. voor strategie ontwikkeling en implementatie, programma management, verandermanagement en communicatie. Na een sabbatical van 6 maanden is ze medio 2012 begonnen bij Roche Diagnostics.

Nieuws