Beaufort promoveert Rienc ter Veen tot partner

20 december 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Beaufort heeft Rienc ter Veen gepromoveerd tot partner. Hij wordt de negende partner van de Utrechtse adviesboutique.

De promotie komt zo’n drie jaar nadat Ter Veen zich als managing director aansloot bij Beaufort. Daarvoor deed hij al meer dan twee decennia ervaring op in de adviesbranche en bankenwereld. Hij werkte vijftien jaar voor consultancypartijen Ressenaar Van Raad en PwC, en acht jaar voor Deutsche Bank en ABN Amro.

“Rienc heeft sinds zijn indiensttreding bij Beaufort veel waarde toegevoegd aan het team en de ontwikkeling van ons bedrijf. We zijn erg blij dat hij zich aansluit bij ons partnerteam”, laat Jan Janssen weten, senior partner bij Beaufort.

Rienc ter Veen, Partner, Beaufort

Ter Veen is gespecialiseerd in financiële vraagstukken. Daarbinnen richt hij zich bij Beaufort op drie soorten dienstverlening: cashflowmanagement en voorspellingen, financiële en operationele herstructurering bij klanten in nood, en financiële due diligence met betrekking tot de financiering van transacties.

Hij werkt onder meer voor corporate klanten en heeft ook diverse portfoliobedrijven van private equity-partijen bijgestaan. Janssen: “Zijn jarenlange ervaring op het gebied van performance improvement en transaction support, gecombineerd met zijn waardevolle netwerk, hebben sterk bijgedragen om Beaufort verder op de kaart te zetten.”

Andere diensten die Beaufort biedt zijn transacties (bij fusies, overnames, desinvesteringen of splitsingen) en transformaties (onder meer het toekomstbestendig maken van het businessmodel). Bij het bureau werken zestien partners en consultants.