Ibrahim Benkhlifa voegt zich bij team Openbaar Bestuur van Berenschot

19 december 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Berenschot heeft zijn adviesgroep Openbaar Bestuur versterkt met Ibrahim Benkhlifa.

Met de komst van Benkhlifa haalt Berenschot een senior adviseur en trainer aan boord op het gebied van (sociale) veiligheid en radicalisering.

“Ibrahim is een mooie aanvulling voor ons veiligheidsteam. De afgelopen jaren hebben we flink geïnvesteerd in kennis van en ervaring in de veiligheidsketen. Met zijn ervaring op het gebied van radicalisering, maatschappelijke onrust en verbindend vakmanschap kunnen we verder bouwen aan (sociale) veiligheidsvraagstukken.”

Ibrahim Benkhlifa, Berenschot

Na jarenlang als accountmanager werkzaam te zijn geweest in de publieke en private sector, verbond Benkhlifa zich in 2014 aan Nuance door Training en Advies (NTA), een bureau dat zich specialiseert in de veiligheidsthema’s gewelddadig extremisme en radicalisering.

Benkhlifa fungeerde als adviseur en trainer, en bekleedde de afgelopen vijf jaar een rol in de directie.

Over zijn overstap naar Berenschot zegt Benkhlifa: “Ik wil me volledig focussen binnen het adviesvak op bredere thema’s binnen het openbaar bestuur. Daarbij wilde ik niet bezig zijn met symptoombestrijding maar met complexe, organisatorische vraagstukken en relevante (cultuur sensitieve) maatschappelijke opgaves. Bij Berenschot kan ik dit doen vanuit een vergelijkbare intellectueel uitdagende en praktische werkomgeving als bij NTA.”

“Berenschot is toonaangevend binnen het openbaar bestuur en ik hoop een bijdrage te kunnen leveren aan de impact die Berenschot maakt bij de complexe vraagstukken waar overheden voor staan.”