Sara Horvath aan de slag bij Minkowski als programmamanager

13 december 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Minkowski, een adviesbureau gespecialiseerd in leiderschaps- en organisatieontwikkeling, heeft zijn team versterkt met een ervaren professional: Sara Horvath.

Per november is Horvath als programmamanager gestart bij Minkowski, waar ze klanten gaat helpen met het ontwikkelen van leiderschaps- en organisatieontwikkelingsprogramma’s.

Dat zal ze doen aan de hand van het Futures Readiness Framework. Dit raamwerk van Minkowski stelt managers in staat om leiding te geven in tijden van verandering, onzekerheid, volatiliteit en complexiteit – rekening houdend met verschillende toekomstscenario’s.

Sara Horvath, Programmamanager, Minkowski

“Innovatie, creativiteit en klantfocus vormen de basis van het werk van Minkowski. Ik ben verheugd mij bij Minkowski aan te sluiten en te mogen bijdragen aan hun visie: ‘Enabling one million Einsteins to create better futures.’”

Eén miljoen Einsteins? Minkowski-medeoprichter Jörgen van der Sloot legt uit: “Ons bureau is vernoemd naar Hermann Minkowski, een Duitse wiskundige die jarenlang lesgaf aan Albert Einstein. Hermann stond aan de basis van het genie van Albert – dat is ook hoe we onze rol zien. Het is onze missie om 1 miljoen Einsteins te realiseren; mensen die door een andere bril naar de toekomst kijken en daarmee organisaties van binnenuit veranderen om zo te bouwen aan betere toekomsten.”

Horvath deed hiervoor zo’n tien jaar ervaring op in rollen als accountmanager, tendermanager en client success advisor in verschillende branches. Recentelijk werkte ze voor het Top Employers Institute, waar ze klanten hielp met certificeringsprogramma’s voor topwerkgeverschap en hen adviseerde over hoe zij hun HR-agenda kunnen verbeteren.

Van der Sloot: “Sara staat bekend als een ruimdenkende, veelzijdige kosmopoliet. Haar proatleet- en meertalige achtergrond stelden haar in staat een meegaand performer te worden. Ze is een nieuwsgierige en gefocuste professional die ervan geniet om samen te werken met klanten en hun stem binnen Minkowski te vertegenwoordigen.”

Bij Minkowski werken rond de 20 professionals. Het bureau werd in 2017 opgericht door Jörgen van der Sloot en Alexandre Janssen.