Mobilee management & advies krijgt predicaat topwerkgever

22 oktober 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Mobilee management & advies heeft in het nieuwste onderzoek van Great Place to Work het predicaat topwerkgever gekregen.

Al jaren staat Mobilee als een topwerkgever te boek. De afgelopen twee jaar werd Mobilee verkozen door MT1000 als hét beste organisatieadviesbureau van Nederland. Het bureau (opgericht: 2004) helpt onder meer verzekeraars, zorginstellingen, zakelijke dienstverleners en overheidsinstanties met vertaalslagen voor digitale oplossingen.

De Great Place To Work-methode is een wereldwijde standaard voor een succesvolle organisatiecultuur. Het onderzoek richt zich op medewerkers van de organisatie en de mate waarin zij vertrouwen, trots en plezier ervaren. Mobilee scoort excellent in de nieuwste editie van het onderzoek, waarmee het bureau zich een topwerkgever mag noemen.

Mobilee management & advies krijgt predicaat topwerkgever

De uitstekende score die Mobilee heeft behaald komt voort uit de respons van de eigen medewerkers Zo ervaart 96% van de collega’s respect in hun onderlinge relaties en is 94% trots om te werken voor Mobilee. 99% ervaart een hoge mate van kameraadschap in de organisatie.

Gezonde bedrijfscultuur

Leander Bloemers, managing partner bij Mobilee, is blij met de verkregen erkenning, die een gevolg is van jarenlang bewust beleid: “Een gezonde bedrijfscultuur is al jaren een speerpunt binnen onze organisatie. Jezelf kunnen zijn, samenwerken, elkaar helpen en ontwikkeling staan hierbij centraal. We investeren al jaren in onze cultuur op het gebied van ontwikkeling, inspiratie en ontspanning en hoopten daarmee op een mooi resultaat maar dit overtreft al onze verwachtingen.”

René Brouwers, directeur van Great Place To Work Nederland, laat weten: “Goed werkgeverschap is de weg naar organisatiesucces…Organisaties die een cultuur van vertrouwen, trots en plezier hebben, presteren beter. Hier als organisatie in uitblinken is een prestatie om trots op te zijn.”

Ook Mobilee kan volgens Great Place to Work trots zijn op hun cultuur en het team, dat ze omschrijven als “mensgerichte, vindingrijke vakmensen die beschikken over goede voelsprieten, kennis van zaken én sociale vaardigheden, waarmee ze hun klanten verder helpen.”

Vertrouwen, enthousiasme en kameraadschap

Verder staan de collega’s bij Mobilee “voor elkaar klaar als het nodig is” en is er veel “aandacht en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en plezier”. Tot slot kenmerkt de sfeer bij Mobilee zich door “het vertrouwen dat er in elkaar is, enthousiasme en échte kameraadschap.”

Het team van Mobilee bestaat vandaag de dag uit 85 professionals. Zij helpen klanten met het verbeteren van hun bedrijfsvoering. Daarbij richten de adviseurs zich op focusgebieden als klantbeleving, operationele excellentie, wendbaar organiseren, data als strategische grondstof en informatiemanagement.