Novius lanceert nieuwe website in jubileummaand

27 juli 2012 Consultancy.nl

Novius heeft in het tweede kwartaal van 2012 een nieuwe website gelanceerd. De nieuwe website is gelanceerd in april 2012, de maand waarin het adviesbureau haar 20-jarig jubileum vierde.

Consultancykantoor Novius is in 1992 opgericht door de eindtwintigers Eric Broos en Marc Beijen, met de visie  dat een combinatie van optimale bedrijfsvoering en slimme inzet van ICT van groot strategisch belang is voor organisaties.

20 jaar Novius
"Niet de grootste of de sterkste overleeft, maar degene die zich voortdurend aan de omgeving weet aan te passen". Deze evolutionaire wet is helemaal van toepassing op het 20 jaar jonge Novius. We weten wat we willen en wat we kunnen. Maar alles wat we doen moet continu een focus hebben op de vraagstukken die er toe doen voor onze klanten. We blijven dus adaptief. Ook in ons verhaal vertellen. Vanaf vandaag is de volledig vernieuwde website van Novius gelanceerd. Met meer praktijkcases, klantquotes, nieuws en het menselijk verhaal. Dus helemaal 2012” laat Novius weten in een persbericht.

Novius - Nieuwe website
 
De website is ontworpen en gebouwd door Buro DMG. De infographics zijn ontwikkeld door Pimz.

Nieuws