Ordina biedt honderden RWS medewerkers onderdak

20 juli 2012 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Ordina gaat tijdelijk vierhonderd tot vijfhonderd gedupeerde medewerkers van Rijkswaterstaat (RWS) huisvesten in het Ordina-hoofdkantoor. Ordina is inmiddels gestart met het vrijmaken van de ruimte, naar verwachting kunnen de medewerkers van RWS vanaf woensdag 25 juli intrekken.

Mysterieuze trillingen
Het kantoorgebouw ‘Westraven’ van RWS is eind juni ontruimd vanwege mysterieuze trillingen. De oorzaak wordt momenteel onderzocht door de Rijksgebouwendienst, zolang het onderzoek loopt blijft het gebouw gesloten. Naast het kantoor van Ordina in Nieuwegein, dat op steenworp afstand ligt van het RWS kantorengebouw, kunnen RWS medewerkers ook kiezen om tijdelijk te werken vanaf drie overige locaties (Huis van de Provincie Utrecht, Arbo Unie in Utrecht en het Rijkskantoor Beatrixpark Den Haag).

Ordina flexibel en klantgericht
“Ons initiatief naar Rijkswaterstaat en de Rijksgebouwendienst is goed en belangrijk voor Ordina. Enerzijds omdat het gewoonweg extra inkomen oplevert. Veel belangrijker nog, wij laten aan de Rijksoverheid zien dat Ordina een klantgerichte en flexibele organisatie is. Een proactieve organisatie met daadkracht én snelheid van handelen. En dat is precies wat wij richting onze klanten willen uitstralen. Beter een goede buur dan een verre vriend, per slot van rekening. Ter illustratie: Ordina was één van de eerste partijen die de overheidsinstantie proactief benaderde en een concrete, haalbare oplossing bood. Ik ben daar hartstikke trots op” aldus Stépan Breedveld, CEO van Ordina.

“De Rijksgebouwendienst heeft met Ordina flexibele en efficiënte afspraken kunnen maken over het tijdelijk gebruik van werkplekken voor de medewerkers van Rijkswaterstaat. Het hoofdkantoor van Ordina sloot goed aan bij de locatiewens van Rijkswaterstaat in verband met de ligging naast ‘Westraven’ en is voorzien van volledig ingerichte werkplekken inclusief goede ICT-voorzieningen. Daarom is de keus op Ordina gevallen”, aldus Eva Klein Schiphorst, directeur Vastgoed van de Rijksgebouwendienst.