CPI benoemt Maurits van den Heuvel tot lid van het partnerteam

03 oktober 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Na zo’n vijftien jaar als zelfstandig consultant en projectmanager sluit Maurits van den Heuvel zich aan bij financieel advieskantoor CPI, waar hij onderdeel wordt van het partnerteam.

Maurits van den Heuvel was sinds 2008 onder zijn eigen label (‘Hillmoor Consulting’) actief als externe bij uiteenlopende bedrijven in zowel het bedrijfsleven (vooral in de bankensector) als binnen het publieke domein. Als zelfstandige was hij de afgelopen jaren al verbonden aan CPI.

De rode draad van zijn opdrachten: risicomanagement, informatiemanagement en identity & access management. Hij helpt bedrijven met het verbeteren van risicomanagement en het verhogen van de volwassenheid van informatiebeveiliging, zowel op het vlak van organisatie-inrichting en processen als technologietoepassingen.

Maurits van den Heuvel, Partner, CPI

Eerder in zijn loopbaan werkte Van den Heuvel tien jaar bij ING en bij adviesgigant Accenture.

Bij CPI is hij benoemd tot Associate Partner, met focus op het versterken van de portefeuille Risk & Information Security. “Ik kijk enorm uit naar deze uitdaging”, laat hij weten. “In deze rol kan ik mijn ervaring van de afgelopen 25 jaar inzetten en voor klanten van CPI het verschil maken op zowel de inhoud als bij de implementatie van governance-, risk- en information security-vraagstukken.”

“Maurits is al jarenlang aan CPI verbonden en we zijn enorm trots dat we hem nu tot ons partnerteam mogen rekenen. In deze samenwerking hebben we gezien dat hij doelgerichte oplossingen kon ontwerpen en implementeren met én voor klanten”, zegt Simone Heidema, managing partner bij CPI.

“We hebben veel bewondering voor zijn visie, authenticiteit en innovatiekracht. Hij is ook nog eens waanzinnig goed in zijn vak. We zijn daarom enorm trots op het nieuwste lid van onze partnerteam”, voegt ze toe.

CPI werkt voor klanten als Bouwinvest, De Volksbank, Knab, KPN, LeasePlan, Robeco, Rabobank en Triodos. Het Nederlandse bureau is ook internationaal actief.