Holland Inkoop Professionals verwelkomt zeven nieuwe collega’s

27 september 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Holland Inkoop Professionals heeft begin deze maand zijn team uitgebreid met zeven nieuwe collega’s.

De meest ervaren van het zevental, Pieter van den Berg, brengt 35 jaar ervaring in het inkoopvak mee naar het bureau uit Capelle aan den IJssel. Deze heeft hij onder meer opgedaan bij Philips en het Catharina Ziekenhuis, waar hij tezamen meer dan 25 jaar werkte.

“Pieter is een echte ervaringsdeskundige op het gebied van inkoop. We zijn blij met zijn komst”, aldus Sebastiaan de Bruijn, managing partner bij Holland Inkoop Professionals.

Jan Berends is gestart in de rol van managing consultant. Hij gaat een seniorrol vervullen op klantopdrachten en junior consultants aansturen en begeleiden in hun werkzaamheden. Hij maakt de overstap vanuit de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek, waar hij senior inkoper was. Eerder werkte Berends onder meer voor de Koninklijke Bibliotheek en SNS Bank.

Daarnaast zijn vijf junior consultants verwelkomd. Voor Francis Alberts was de keuze voor het “leerzame en uitdagende” consultancyvak al tijdens haar studie gemaakt. “Ik kijk ernaar uit om een kijkje in de keuken te nemen bij meerdere organisaties. Holland Inkoop Professionals sprak me aan door de jonge en dynamische uitstraling.”

Stephany van Ravenswaay koos vooral voor Holland Inkoop Professionals vanwege het vak – “inkoop biedt variatie qua werkzaamheden waarbij jezelf kan blijven ontwikkelen” – en de aandacht die het bureau geeft aan talentontwikkeling en begeleiding: “Holland Inkoop Professionals ondersteunt je ontwikkeling en zorgt voor doorlopende groeimogelijkheden.”

Carlijn van Kampen sluit zich aan bij haar twee kersverse junior-collega’s: “Ik kijk er ook erg naar uit om ervaring op te gaan doen in het inkoopvak en me hierin te gaan verdiepen. En bij Holland Inkoop Professionals voel ik me helemaal thuis.”

Alle vijf de juniors zijn inmiddels gestart bij hun eerste opdrachtgever. Alberts bij de Rijksuniversiteit Groningen, Van Ravenswaay bij VNG, Monika Kolanska bij de Sociale Verzekeringsbank, Jeroen Schoonderwoerd bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en Van Kampen bij Aon.