Esmé Koerts maakt promotie bij Holland Inkoop Professionals

01 februari 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Esmé Koerts heeft sinds begin dit jaar een nieuwe functie bij Holland Inkoop Professionals (HIP). We stelden haar vier vragen over de stap van junior consultant naar medior consultant en haar ambities.

Proficiat met je promotie. Wat is tot dusver het meest uitdagende geweest aan je tijd bij HIP?

Dat was zonder meer de omschakeling van detachering naar projectbasis. Toen ik startte bij Holland Inkoop Professionals [rond de zomer van 2022] werkte ik op detacheringsbasis. Sinds november ben ik volledig geswitcht naar projectbasis.

Ik vind het erg leuk en leerzaam om te werken op projectbasis, dat brengt een extra dynamiek met zich mee. Ook zorgt projectwerk voor een interessante combinatie tussen advisering en het bieden van operationele support.

Esme Koerts, Medior Consultant, Holland Inkoop Professionals

Waar haal je binnen Holland Inkoop Professionals de meeste energie uit?

De collega’s! Werkgeluk is voor Holland Inkoop Professionals erg belangrijk en zij zorgen ervoor dat dit gerealiseerd wordt. De werksfeer is erg prettig en het is fijn samen te werken met de collega’s. Daarnaast staat persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal binnen Holland Inkoop Professionals. Met behulp van de academie blijft je kennis up to date.

Naast het werk organiseert Holland Inkoop Professionals regelmatig borrels en activiteiten die niet werk gerelateerd zijn, waardoor we als collega’s een erg hechte band hebben met elkaar. 

Wat zijn je ambities voor komend jaar?

Ik wil me komend jaar verder ontwikkelen binnen het inkoopvakgebied, en meer zelfstandig en op projectbasis werken. En daarnaast draag ik graag een steentje bij aan employer branding, bijvoorbeeld door Holland Inkoop Professionals te vertegenwoordigen op carrièrebeurzen en banenmarkten.

Waar kijk je het meest naar uit komende periode?

We gaan in mei met iedereen werkzaam bij Holland Inkoop Professionals naar IJsland, hier kijk ik zeer naar uit! En natuurlijk kijk ik uit naar alle successen die Holland Inkoop Professionals in 2023 nog gaat behalen.

Esmé Koerts deed voor Holland Inkoop Professionals ruim vier jaar werkervaring op in het inkoopvak.