Holland Inkoop Professionals opent vestiging in Eindhoven

16 februari 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd

Holland Inkoop Professionals heeft een nieuwe vestiging geopend in Eindhoven. Het is voor het bedrijf het derde kantoor in ons land.

Vanuit het hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel wil Holland Inkoop Professionals uitgroeien tot een landelijke speler in inkoopdienstverlening. Het bedrijf helpt klanten met zowel consultancy als detachering.

Na vorig jaar al een hub in Groningen te hebben geopend (begin 2022) is nu Eindhoven aan de beurt. “Met de lancering van onze vestiging in Eindhoven spelen wij in op de groeiende vraag naar onze expertise in het Zuiden van het land”, zegt managing partner Sebastiaan de Bruijn.

Holland Inkoop Professionals opent vestiging in Eindhoven

“En het draagt ook bij aan het verstevigen van onze positie in de inkoopmarkt. Deze ontwikkeling sluit naadloos aan op onze groeiambitie om onze opdrachtgevers overal in het land te kunnen voorzien van betrouwbare professionals met daadwerkelijke ervaring, expertise, ambitie en passie voor het inkoopvak”, voegt De Bruijn toe.

In een tijd waarin veel concullega’s juist een terugtrekkende beweging uit de regio maken richting een ‘remote werken’-model, investeert Holland Inkoop Professionals daarentegen bewust in fysieke aanwezigheid in de buurt van zijn klanten. “We zien het als een toegevoegde waarde dat we overal in het land actief kunnen zijn vanuit een goed ingericht kantoor en met een groep professionals die bekend zijn in de regio waar ze werken en die daar de taal van de opdrachtgevers spreken en begrijpen.”

Paul van Sleeuwen (regiomanager Zuid) gaat het nieuwe kantoor in Eindhoven leiden. Dit doet hij samen met Tessa Willigendael-Schrama (managing consultant). De Bruijn: “Zij hebben jarenlang samengewerkt voor diverse opdrachtgevers en gaan nu gezamenlijk deze mooie uitdaging aan.”

Van Sleeuwen rondt af: “De komende jaren wil ik een ambitieus team van professionals niet alleen inkoop en contractmanagement verder op de kaart zetten, maar ook Holland Inkoop Professionals verder uitbouwen in de regio. Met de steun vanuit het ‘hoofdkantoor’ en een groeiend team collega’s kijk ik vol vertrouwen uit naar de toekomst!”

Holland Inkoop Professionals is vorig jaar verkozen tot een van de beste inkoopadviesbureaus van ons land.