Holland Inkoop Professionals trapt jaar af met vijf benoemingen

10 januari 2023 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Holland Inkoop Professionals (HIP) heeft het nieuwe jaar ingeluid met maar liefst vijf benoemingen.

Het inkoopadviesbureau uit Capelle aan den IJssel breidt het team per 1 januari 2023 uit met drie nieuwe collega’s: Tessa Willigendael-Schrama, Gerben van der Maas en Esmée Rietveld.

Tessa Willigendael-Schrama is als managing consultant in dienst getreden. Ze neemt circa acht jaar aan werkervaring mee naar het inkoopbureau, opgedaan in zowel de consultancy als in het publieke domein. “Zij is een echte toevoeging voor het HIP-team”, zegt managing partner Sebastiaan de Bruijn.

Tessa Willigendael-Schrama, Gerben van der Maas, Esmée Rietveld, Sanne van Oord en Romee Meijdam

Willigendael-Schrama is afkomstig van gemeente Eindhoven, waar ze de rol vervulde van Stafadviseur voor Inkoop en Contractmanagement. Daarvoor werkte ze vier jaar voor Het NIC, een inkoopadviseur voor de publieke sector.

Van der Maas en Rietveld zijn beiden als junior consultant gestart. Eerstgenoemde is een goede bekende van Holland Inkoop Professionals – hij liep recent stage bij het bureau als onderdeel van zijn opleiding aan de Hogeschool van Rotterdam, waar hij zich specialiseerde in de richting inkoop. Esmée deed tijdens haar studie elders ervaring op met het inkoopvakgebied en kiest nu voor HIP als haar eerste werkgever.

Naast de nieuwe collega’s heeft Holland Inkoop Professionals ook twee collega’s gepromoveerd. Sanne van Oord en Romee Meijdam zijn allebei als junior consultants doorgegroeid naar de rol van medior consultant. “Ze hebben beiden hun snelle promotie te danken aan hun goede prestaties bij opdrachtgevers en hun ontwikkeling binnen het bedrijf”, zegt De Bruijn.

Holland Inkoop Professionals werd eind vorig jaar door Consultancy.nl verkozen tot een van de beste inkoopadviesbureaus van ons land.