RadarAdvies versterkt team Participatie met Lisa van Dijck

15 september 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Het team Participatie van RadarAdvies heeft een nieuwe collega verwelkomd: Lisa van Dijck.

Lisa maakt de overstap vanuit Linxx, een adviespartij die zich onder meer richt op het verbeteren van arbeidsverhoudingen binnen organisaties. Tweeënhalf jaar lang zette Lisa zich als management consultant in om organisaties en mensen in hun kracht te zetten. 

Eerder werkte ze in Amsterdam voor Academie van de Stad, een innovatieve en sociale onderneming die zich hard maakt voor leefbare steden met actieve, betrokken bewoners. Lisa gaf er onder meer les over diversiteit en seksualiteit, organiseerde sportlessen voor ouderen om eenzaamheid te voorkomen en ondersteunde vrouwen met een migratieachtergrond bij het reilen en zeilen van hun vrijwilligersorganisaties.

Lisa van Dijck, Adviseur, RadardAdvies

Ook in haar nieuwe uitdaging bij RadarAdvies, een bureau voor sociale vraagstukken, blijven inclusie en diversiteit een centrale rol spelen. Als adviseur binnen het team Participatie gaat Lisa vooral “bijdragen aan een samenleving waarin mensen beter mee kunnen komen en het gevoel hebben erbij te horen”.

Lisa voelt zich al helemaal thuis bij haar nieuwe werkgever: “Ik merk nu al dat ik bij RadarAdvies kan doen wat ik wil en dat ik dat samen kan doen met collega’s die ontzettend bevlogen zijn”, vertelt ze. “Ze kunnen zich echt boos maken over dingen die niet lekker lopen, over knelpunten in samenwerkingen tussen uitvoeringsinstanties bijvoorbeeld. Collega’s zien hun rol in een opdracht als onderdeel van het grotere geheel en dit houden ze continu voor ogen. Heel inspirerend.”

RadarAdvies is onderdeel van de Radar Groep, dat zo’n 100 professionals telt.