Monique De Wert en Harold Koops van ’t Jagt versterken YNNO

09 september 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

YNNO, een Utrechts adviesbureau gespecialiseerd in nieuwe manieren van werken, heeft in de zomermaanden twee nieuwe consultants mogen verwelkomen in zijn team: Monique De Wert en Harold Koops van ’t Jagt.

Monique De Wert is deze maand als Principal Consultant gestart binnen het team Digitaal werken. Met haar komst naar YNNO keert De Wert na vele jaren terug in de adviesbranche – ze was van 1997 tot 2000 consultant bij EY.

De afgelopen twee decennia was ze vooral actief in de financiële sector. Ze werkte achtereenvolgens voor ING, Nationale-Nederlanden en ABN Amro.

Monique De Wert en Harold Koops van t Jagt - YNNO

In haar jaren bij de drie corporates deed De Wert uitgebreide en uiteenlopende ervaring op met project-, proces- en verandermanagement, met name rond business en IT. Ze leidde teams en transities en stuurde een lijnorganisatie aan.

“Complexe vraagstukken platslaan en zorgen voor een effectieve projectaanpak, zodat resultaten daadwerkelijk worden behaald, daar ga ik voor”, zegt ze over haar manier van werken. “Als project- en procesmanager op het snijvlak van businessprocessen en IT kijk ik ernaar uit om opdrachtgevers te mogen helpen met het optimaliseren en digitaliseren van processen in (agile) werkomgevingen.”

Met haar eerste week achter de rug blikt ze terug op een geslaagde start. “In de kennismakingsgesprekken met mijn nieuwe YNNO-collega’s was iedereen zo enthousiast. Het is een team met allerlei achtergronden en expertises. Het voelt als een warm bad. Ook de open werkomgeving bij YNNO is zeer prettig, overal kom je elkaar tegen. Een mooie plek om elkaar te ontmoeten en (samen) te werken.”

Harold Koops van ’t Jagt heeft zich net als De Wert aangesloten bij het team Digitaal werken, maar dan als Senior Consultant. Hij maakte in juli de overstap vanuit Ordina, waar hij zich de laatste ruim tweeënhalf jaar inzette voor het Instituut Mijnbouwschade Groningen. Ook werkte hij vanuit de ICT-dienstverlener ruim een jaar voor de Rabobank.

Eerder maakte hij deel uit van softwaretestbedrijf Polteq. Daar deed hij langlopende opdrachten in uiteenlopende sectoren: hij was actief voor verzekeraar Aegon, horecagroothandel Sligro en uitvoeringsorganisatie DUO.

YNNO omschrijft de zomeraanwinst als iemand die “door niet alleen naar het IT-stuk te kijken, maar juist te zoeken naar de verbinding tussen mensen, techniek én de organisatie een bijdrage wil leveren aan nieuwe manieren van werken”.

Koops van ’t Jagt zelf voegt toe dat hij in de eerste plaats tot zijn nieuwe werkgever werd aangetrokken vanwege het team. “Ik heb voor YNNO gekozen – het klinkt heel cliché maar het is echt zo – voor de aanstekelijke next level fijne mensen. Je voelt direct als je bij YNNO binnenstapt dat iedereen zijn energie en ideeën met je wilt delen en dit wil ik ook graag teruggeven!”

Het in Utrecht gevestigde YNNO werd opgericht in 2001 en specialiseert zich in thema’s als digitaal en hybride werken, nieuwe vormen van huisvesting, het vernieuwen van werkplekken en verandermanagement. Het bureau telt rond de 40 consultants kan daarnaast putten uit een team van aangesloten associés.