HeadFirst Group opent nieuwe hoofdkantoor met knallende housewarming

29 augustus 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Op 22 september opent HeadFirst Group officieel de deuren van zijn nieuwe hoofdkantoor. Het nieuwe pand wordt groots ingeluid met een HQ Housewarming. Op het programma staan inspirerende sprekers, kennissessies, livemuziek en een quiz (of kwis?) van Rob Urgert en Joep van Deudekom.

Een nieuw huis vraagt om een housewarming, moeten ze hebben gedacht bij HeadFirst Group. Eerlijk is eerlijk, de medewerkers van de HR-techdienstverlener verhuisden al in februari naar het nieuwe pand in Hoofddorp, maar gedurende de zomer werden de laatste puntjes op de i (van interieur) gezet, zodat het nu in al zijn glorie officieel kan worden geopend.

En daarbij pakt HeadFirst Group flink uit. Op 22 september hoopt het team maar liefst 500 gasten te verwelkomen, waarmee de HQ Housewarming het grootste inhouse event ooit wordt voor de groep.

Headfirst - Connect in the Chaos

Om al die mensen een mooie én inspirerende dag te bezorgen is een bomvol programma samengesteld, waarin uiteraard ook uitgebreid aandacht wordt besteed aan de ongekende gekte op de arbeidsmarkt anno 2022.

Connect in the chaos

Te midden van deze gekte wil HeadFirst Group opdrachtgevers, zelfstandig professionals, leveranciers en nog vele andere relaties samenbrengen – vandaar de naam die de HQ Housewarming heeft meegekregen: ‘Connect in the chaos’.

Rond dit thema – en vele andere – zullen zo’n vijftien experts hun kennis en ervaring delen. Onder hen vele aansprekende namen zoals Hans Biesheuvel, die als oprichter van ONL een stem geeft aan ondernemers. Hij neemt aanwezigen mee in wat verschillende wet- en regelgeving voor hen betekent, zodat ze “nóg ondernemender” worden.

Ook arbeidsmarktspecialist Geert-Jan Waasdorp (oprichter van de Intelligence Group) en Wim Davidse (specialist in het flexsegment en hoofdredacteur van Flexmarkt magazine) zullen hun visie delen. Daarnaast vertelt professioneel kitesurfer Willem Hooft hoe je tegenslagen kunt omzetten in succes, zodat ook de woeste zee van de hedendaagse arbeidsmarkt kan worden overwonnen.

Hapjes, drankjes en flexplekken

Naast inhoud is er ook veel ruimte voor plezier. Uiteraard kunnen de gasten elkaar onder het genot van hapjes en drankjes beter leren kennen.

En als er tussendoor toch nog even moet worden gewerkt is zelfs daar ruimte voor: er worden flexplekken ingericht, zodat die ene belangrijke deadline een bezoek aan de housewarming niet in de weg hoeft te staan.

Het programma wordt afgesloten door Rob Urgert en Joep van Deudekom, bekend van geliefde tv-programma’s als De Kwis en Het Instituut. Op hun inmiddels befaamde wijze – en helemaal afgestemd op het dagthema – zullen zij het publiek vermaken, waarbij meedoen wordt aangemoedigd.

Ook treedt Van Deudekom op als dagvoorzitter van de HQ Housewarming, die op 10 uur feestelijk zal worden afgetrapt.

Wil jij ook helpen om het nieuwe hoofdkantoor van HeadFirst Group op te warmen? Relaties kunnen zich hier aanmelden.