IRIS Corporate Finance betrekt nieuw kantoor in Rotterdam

08 juli 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Na een periode van constante groei heeft IRIS Corporate Finance per 1 juli zijn intrek genomen in een nieuw high end-kantoor in hartje Rotterdam.

Het in 2010 opgerichte IRIS Corporate Finance was jarenlang gevestigd in een kantoor in de Rotterdamse voorstad Capelle aan den IJssel. De M&A-boutique richt zich sinds de start onder meer op aan- en verkoop, management buy-outs, transactiefinanciering, pre-exits, familieoverdrachten en private equity-deals.

In 2019 opende IRIS Corporate Finance een tweede kantoor in Eindhoven, met als doel zijn activiteiten verder uit te breiden in Zuid- en Oost-Nederland.

IRIS Corporate Finance verhuisd naar nieuw kantoor in Rotterdam

“Wij hebben een flinke groei doorgemaakt de afgelopen jaren. Het bedrijf was toe aan een nieuwe stap in het belang van haar klanten en relaties”, geeft managing partner Duncan Eduard aan. “Ons team is gegroeid naar 17 M&A-adviseurs. We streven ernaar om een gezonde groei voort te zetten.”

Bij die ambitie hoort een “nieuw en in alle moderne behoeften voorzienend kantoor met meer uitstraling”, laat Eduard weten. Die ruimte vond IRIS Corporate Finance op de 21ste verdieping van het iconische bankgebouw op Blaak 555, in het centrum van Rotterdam.

“Het is een fijne plek om te ontmoeten en zaken te doen, daarom zien wij al onze relaties dan ook graag ‘langs Blaak’ komen”, aldus Eduard, die toevoegt dat het nieuwe kantoor ook voor het team een verrijking is: “Een plezierige werkomgeving van waaruit de M&A-adviseurs efficiënt te werk kunnen gaan.”

Vanuit het nieuwe Rotterdamse hoofdkwartier en het Eindhovense kantoor zal IRIS Corporate Finance zijn klanten de komende jaren blijven bedienen, waarbij de nieuwe kantoorruimte voorlopig voldoende ruimte biedt om verder te groeien.