Atomeus helpt accountantskantoor Londen & Van Holland met RPA

09 mei 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel

Digitaliseringsadviesbureau Atomeus gaat accountantskantoor Londen & Van Holland helpen de vruchten te plukken van robotic process automation (RPA).

Robotic process automation stelt organisaties in staat hun medewerkers tijdrovende, repetitieve en foutgevoelige werkzaamheden uit handen te nemen. Dit zorgt ervoor dat medewerkers hun tijd kunnen besteden aan meer waarde-toevoegende activiteiten, en daarmee automatisch ook dat zij meer voldoening uit hun werk kunnen halen.

Tel daarbij op de mogelijke kwaliteits- en efficiëntieverbeteringen en kosten- en foutenverlagingen – en het moge duidelijk zijn dat RPA van grote waarde kan zijn voor allerlei organisaties. Wat RPA bovendien extra aantrekkelijk maakt is dat de implementatie relatief eenvoudig is: de software kan communiceren met de bestaande programma’s zodat er geen ingrijpende IT-transformatie vereist is.

Atomeus helpt accountantskantoor Londen & Van Holland met RPA

Ook het Amsterdamse accountantskantoor Londen & Van Holland wilde graag profiteren van de kansen van RPA. Het schakelde Atomeus in om met behulp van de technologie zijn werkprocessen te optimaliseren.

Het Utrechtse adviesbureau ondersteunt opdrachtgevers met uiteenlopende vraagstukken op gebieden als businessprocesoptimalisatie, data-analyse en digitale transformatie, gebruikmakend van technologieën als kunstmatige intelligentie en machine learning.

Atomeus zet RPA planmatig in bij bedrijven en ontdekt zo waar verbetermogelijkheden liggen op het gebied van kwaliteit, kosten, foutenreductie en versnelling van procesuitvoering. Daarmee stelt het bureau zijn opdrachtgevers in staat hun activiteiten op te schalen en processen snel en effectief te verbeteren.

Op deze manier gaat Atomeus nu ook helpen om de bedrijfsvoering van Londen & Van Holland naar het volgende niveau te tillen. “We maken de start met een aantal van de bedrijfsprocessen van Londen & Van Holland en daarna bouwen we stapsgewijs uit”, aldus Raoul Rahimbaks, CEO van Atomeus.

Kees Jan van Schouten, vennoot van Londen & van Holland, kijkt uit naar de samenwerking en heeft alle vertrouwen in een mooi resultaat. “Atomeus geeft ons de kennis en de benodigde begeleiding om met ons kantoor de volgende stap te zetten richting de toekomst.”