Oud EquaTerra adviseur wordt CEO van Privia

27 april 2012 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Glenn Giles, een alumnus van EquaTerra, is aangesteld als CEO van Privia. Privia is een Amerikaans bedrijf dat zijn klanten ondersteunt bij proposal management services en oplossingen voor de publieke sector. Giles zal verantwoordelijk zijn voor alle verrichtingen van het bedrijf en gaat zich specifiek richten op het vergroten van het marktaandeel in de Verenigde Staten.

Glenn Giles - Privia

Hiervoor werkte Giles als senior vicepresident van Waypoint, een strategie- en managementadviesbureau. Tussen 2007 en februari 2009 was hij vicepresident Client Services bij EquaTerra (in februari 2011 werd EquaTerra overgenomen door KPMG Advisory). In de jaren daarvoor was hij chief operating officer in het District of Columbia en bekleedde hij seniorposities bij Idea Integration en Ernst & Young.

"Privia's klantenbasis omvat sommige van de bekendste overheidscontractanten ter wereld en vele opkomende organisaties", zei Glenn Giles. "Ik geloof dat er ongekende mogelijkheden zijn om te groeien en de bedrijfswaarde verder te vergroten. Ik kijk ernaar uit om met Privia's werknemers, klanten en business partners samen te werken."