EquaTerra Managing Director naar Cegeka Outsourcing

19 november 2010 Consultancy.nl

Paul Cornelisse, de voormalige Managing Director van de IT Outsourcing (ITO) praktijk van de Nederlandse vestiging van outsourcingconsultant EquaTerra, stapt over naar concurrent Cegeka. Bij Cegeka zal Cornelisse leiding geven aan de nieuwe entiteit Cegeka Outsourcing.

Cegeka heeft groeiplannen

Cegeka is een van oorsprong Belgisch IT adviesbureau. Cegeka is zich sterk aan het uitbreiden in de Benelux. Naast het bestaande Cegeka Nederland en Cegeka België - gaat Cegeka een nieuwe entiteit lanceren - Cegeka Outsourcing. Dat zal zich specifiek focussen op outsourcing in België en Nederland. Ook zal vanaf 2011 de Nederlandse Cegeka-dochter DataBalk onder de Cegeka-vlag varen.

Vertrek door KPMG overname geruchten?

Het is onbekend of het vertrek van Paul Cornelisse te maken heeft met de mogelijke overname van EquaTerra door KPMG Advisory. Cornelisse heeft de afgelopen 5 jaar gewerkt voor EquaTerra Nederland. Eind augustus maakte Consultancy.nl bekend dat EquaTerra een overname-target was van KPMG. Eind september is uitgelekt dat KPMG bezig was met een een financial en operational due diligence. KPMG en EquaTerra hebben tot dusver nog geen formele statement uitgebracht met betrekking tot de status van de potentiële overname.

Nieuws

Meer nieuws over