EquaTerra op overname shortlist van KPMG

29 augustus 2010 Consultancy.nl

Uit betrouwbare bronnen in de adviesbranche blijkt dat sourcing specialist EquaTerra op de overname shortlist staat van KPMG. Het is al langer bekend dat het Big 4 adviesbureau op zoek is naar overnames om haar advisory praktijk verder uit te bouwen - KPMG besluit komende maand of het een initieel bod uitbrengt op niche speler EquaTerra.

KPMG, E&Y en PwC breiden consulting takken verder uit

De afgelopen jaren zijn Big 4 firma's KPMG, Ernst & Young en PricewaterhouseCoopers druk bezig om hun advies praktijk weer op te bouwen. In 2002 verkocht KPMG haar Britse en Engelse consulting tak naar Atos Origin - wat later Atos Consulting is geworden. Deloitte Consulting heeft in tegenstelling tot haar concurrenten na de Enron affaire besloten om haar consultancy tak te behouden, met als gevolg dat het momenteel als enige van de Big 4 een consulting tak heeft dat een volledige suite van strategy, management, financial advisory en IT service offerings kan aanbieden.

Over EquaTerra

EquaTerra is een wereldwijd management adviesbureau dat zich richt zich op sourcingvragen in zowel informatietechnologie en bedrijfsprocessen [bv. Finance & Accounting (F&A), Human Resources (HR), Procurement en Customer Care]. Wereldwijd heeft EquaTerra ruim 300 werknemers in dienst. In Nederland (Amsterdam) zijn dit er momenteel 35.

Nieuws

Meer nieuws over