Mathijs Notermans versterkt team van Significant Synergy

14 april 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Mathijs Notermans heeft zich als Senior Consultant aangesloten bij Significant Synergy.

Notermans brengt jarenlange ervaring in het inkoopvak mee, met een focus op het zorgdomein. Zo werkte hij ruim elf jaar voor het Erasmus MC, waar hij in 2011 startte als Senior Accountmanager Inkoop en doorgroeide naar zijn meest recente rol van Coördinator Strategische Inkoop.

Eerder in zijn loopbaan vervulde hij rollen als inkoper bij onder meer PGGM en Medisch Centrum Haaglanden en was hij consultant bij een inkoopadviesgroep. Ook rondde hij een postdoc af aan de Vrije Universiteit (Leergang Aanbestedingsrecht) en een bachelor in logistiek en economie aan de HES.

Mathijs Notermans versterkt team van Significant Synergy

Als Senior Consultant versterkt de inkoopexpert nu Significant Synergy, waar hij zich zal richten op inkoop binnen de zorgsector.

“Om zorginstellingen financieel gezond te houden zal een sterk ontwikkelde inkoopfunctie binnen die organisaties nodig zijn. Ik vind het leuk om hier samen met opdrachtgevers aan te werken en hierin goede resultaten te behalen”, aldus Notermans, die in zijn loopbaan ruime ervaring heeft opgedaan binnen de tweede- en derdelijnszorg.

De adviestak van Significant Groep richt zich naast consultancy ook op onderzoek en intelligence binnen het inkoopdomein.

Naast Significant Synergy bestaat Significant Groep uit de labels Significant Public (focus op de zorg, het sociaal domein en justitie en veiligheid), Significant APE (beleidsvraagstukken in de publieke sector) en Significant Insights (data- en digitaliseringsvraagstukken).