Vijftal nieuwe medewerkers gestart bij Supply Value

05 april 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Adviesbureaus Supply Value heeft zijn adviesteam versterkt met vijf nieuwe consultants. Een introductierondje langs de aanwinsten.

Vincent Beeren is aangesteld als Senior Business Consultant Digital binnen de Overheid-praktijk. Hij heeft meer dan twintig jaar werkervaring in de consultancy, het bedrijfsleven en de overheid.

Daar bekleedde hij verschillende rollen binnen het IT-domein, waaronder die van data-analist, businessinformatie-analist, applicatiespecialist en projectleider. De afgelopen vijf jaar werkte hij bij Defensie als Senior Functioneel beheerder en Informatiemanager.

Vijftal nieuwe medewerkers gestart bij Supply Value

Leon Hunneman is aangesteld als Senior Consultant binnen de FMCG en Retail-industrietak van Supply Value. Hij heeft acht jaar ervaring in de supply chain als (project)manager op het gebied van procesverbetering, operationele en IT-vraagstukken.

Meest recentelijk vervulde hij de rol van Process Development Manager bij PVH (het bedrijf achter modemerken als Tommy Hilfiger en Calvin Klein), waar hij gespecialiseerd was in het ontwikkelen van nieuwe proces- en IT-oplossingen in de supply chain, het leiden van projecten en het aansturen van IT-teams. Eerder werkte hij drie jaar in Australië bij een grote multinational in de bouwindustrie.

Lisanne Boersema is gestart als Senior Consultant binnen de Operations-praktijk. De afgelopen jaren heeft ze in meerdere sectoren processen in kaart gebracht en geoptimaliseerd, onder andere met behulp van lean-analyses en design thinking-principes.

In zowel de medische industrie als de luchtvaartindustrie deed ze uitgebreide ervaring op met het faciliteren van workshops, het inzichtelijk maken van complexe vraagstukken en het daaruit ontwikkelen van services en digitale toepassingen.

Jasmijn Bak is gestart als Consultant binnen de Digital-praktijk. Vorig jaar behaalde ze haar master in Industrial Engineering and Management aan de Rijksuniversiteit Groningen. Deze master sloot ze af met een afstudeeropdracht bij HelloFresh, waar ze onderzoek deed naar het optimaliseren van productieplanning- en controlemethoden.

Josien Bastiaansen is gestart als Junior Consultant. Ze heeft een achtergrond in toerisme en ervaring in vluchtbeheer, vluchtinkoop en pricing. Vervolgens voltooide ze  aan Nyenrode een master in management, met een focus op global business. Bij Supply Value volgt ze het traineeship supply chain & operations, waarbij ze zich richt op de zorgsector.