Emily Tang en Liesbeth Swolfs sluiten zich aan bij BexerHamstra

22 maart 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Organisatie- en beloningsadviesbureau BexerHamstra heeft het team versterkt met twee ervaren professionals: Emily Tang en Liesbeth Swolfs.

“Met de komst van Emily en Liesbeth naar ons kantoor breiden wij ons team verder uit. Zij kiezen bewust voor de overstap naar BexerHamstra. Beide zijn ervaren consultants die hun sporen hebben verdiend”, laat Rogier Kerkhof, partner bij BexerHamstra, weten.

Het team van BexerHamstra groeit met de twee versterkingen naar ruim 25 consultants. Het bureau is gespecialiseerd in beloningsvraagstukken (compensation & benefits), beloningsbeleid, organisatie-inrichting, pensioenvraagstukken en overige arbeidsvoorwaarden.

Emily Tang en Liesbeth Swolfs versterken BexerHamstra

Emily Tang neemt ruime ervaring in pensioenconsultancy mee naar haar nieuwe werkgever. Hiervoor werkte ze ruim tien jaar voor PwC Nederland, de laatste jaren als manager Pensioenen, actuariële en verzekeringsdiensten. In die rol heeft ze diverse (inter)nationale klanten mogen adviseren op pensioen- en verzekeringsgebied.

Over de kwaliteiten die ze meebrengt naar BexerHamstra zegt ze onder meer; “Ik houd van de veelzijdigheid van mijn vak, van berekeningen maken én van het contact met mensen. Naast mijn kwantitatieve inzicht heb ik een sterke politieke antenne. Ik voel aan wat verschillende stakeholders willen.”

In haar nieuwe rol zal Tang organisaties gaan adviseren op het gebied van pensioenvraagstukken en beloning.

Liesbeth Swolfs geldt als een expert op het snijvlak tussen compensation & benefits, HR-advies en HR-projectmanagement, met ruim veertien jaar aan ervaring, opgedaan bij (inter)nationale organisaties. De afgelopen vier jaar werkte ze voor de HR-afdeling van Aegon Corporate Center. Ook vervulde ze functies bij Multi Corporation en PostNL.

Swolfs zal zich bij haar nieuwe werkgever voornamelijk richten op strategische beloningsvraagstukken.

“Ik bied meerwaarde door met oplossingen te komen die verrassen”, laat Swolfs weten. “Mijn doel is organisaties op een toekomstbestendige manier te helpen. Door mijn inzet kan de klant op eigen kracht verder. Daar geloof ik in.”