Jasper Dekkers start als implementatiemanager bij Promista

09 februari 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Promista heeft Jasper Dekkers aangesteld als implementatiemanager.

Dekkers studeerde af in bedrijfseconomie, ruimtelijke economie en geografische informatiesystemen (GIS) en promoveerde in 2010 aan de Vrije Universiteit. Vervolgens werd hij universitair docent aan diezelfde universiteit en ging hij verder met het doen van onderzoek en het geven van onderwijs.

Volgend op zijn rol als docent-onderzoeker besloot Dekkers zijn wetenschappelijk rol te verruilen voor een nieuwe functie binnen de VU bij de Dienst-IT. Daar richtte hij zich op het adviseren over klantbehoeften van onderzoekers en docenten met betrekking tot IT-diensten. Gedurende de afgelopen coronajaren was hij onder andere verantwoordelijk voor het snel realiseren van thuiswerkplekken en het implementeren van beleid rondom hybride werken.

Jasper Dekkers, implementatiemanager, Promista

Via een loopbaancoach kwam Dekkers uit bij Promista, een portfolio-, programma- en projectmanagementspecialist uit Barneveld. Daar fungeert hij nu als Implementatiemanager van portfolio-, programma- en projectmanagement-tooling in combinatie met Excel en PowerBI. “Mijn rol is om samen met mijn collega-consultants de implementatie van onze PPPM-tooling voor te bereiden, uit te voeren en te onderhouden.”

Daarnaast verzorgt hij de tweedelijnsondersteuning met betrekking tot de tooling. “Regelmatig leidt de implementatie van de tooling ook tot een advies- en begeleidingstraject rondom procesoptimalisatie”, zo schrijft Dekkers op zijn LinkedIn-pagina.

Dekkers wordt met zijn benoeming onderdeel van een team van tegen de twintig professionals.