AT Osborne benoemt Dunea-topman Wim Drossaert tot commissaris

10 februari 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

AT Osborne heeft Wim Drossaert toegevoegd aan zijn Raad van Commissarissen. Hij is het derde lid van het toezichthoudende orgaan.

Drossaert brengt jarenlange ervaring als bestuurder en toezichthouder mee naar het adviesbureau. Sinds zes jaar leidt Drossaert als CEO waterbedrijf Dunea. Daarnaast bekleedt hij bestuursrollen bij werkgeversorganisatie VNO-NCW, Werkgevers Waterbedrijven en het Nationaal Park Hollandse Duinen.

Als commissaris gaat hij nu tevens toezicht houden op het beleid van het bestuur van AT Osborne en de uitvoering van diens strategische agenda. Ook zal hij zijn ervaring inzetten om als klankbord te fungeren op onderwerpen als energie en duurzame leefbaarheid.

AT Osborne benoemt Dunea-topman Wim Drossaert tot commissaris

Binnen de Raad van Commissarissen voegt Drossaert zich bij Alrik Boonstra en Misa Džoljic. Boonstra fungeerde hiervoor enkele jaren als Executive Director Human Resources/CHRO bij supermarktconcern Jumbo.

Ook stond hij als Managing Director van Korn Ferry Hay Group een kleine twaalf jaar aan het hoofd van de Nederlandse activiteiten van het HR-bedrijf. Boonstra was daar partner sinds 2008 en werkte daarvoor als Managing Consultant met een focus op de consumentengoederensector.

Misa Džoljic is de voormalig Rector Magnificus en CEO van Nyenrode Business Universiteit. Na zijn aftreden in 2020 werd hij benoemd tot hoogleraar Gezondheidszorg Management. Eerder was hij lid van de Raad van Bestuur van het Academisch Medisch Centrum (AMC) in Amsterdam en vice-decaan van de Medische Faculteit van de Universiteit van Amsterdam.

Van 1999 tot 2006 was hij lid van het managementteam en vervolgens hoofd van de afdeling Anesthesiologie en hoogleraar Anesthesiologie aan het AMC. In zijn vroege loopbaan werkte Džoljic bij KPMG Management Consulting in Utrecht en richtte zich daar op verandermanagement, organisatieontwikkeling en operationeel management in ziekenhuizen.

Bij AT Osborne werken ruim 150 consultants, vanuit kantoren in Nederland (Baarn) en België (Brussel).