Tom Korsten en Nick van der Kooij starten bij MLC

01 februari 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

MLC heeft de gelederen versterkt met twee nieuwe consultants: Tom Korsten en Nick van der Kooij.

Tom Korsten is per 1 januari gestart in de rol van senior consultant. Hij deed hiervoor jarenlange ervaring op binnen de Rabobank. Gedurende deze tijd zag Korsten verschillende onderdelen van de bank en voerde diverse diverse rollen uit – van procesmanager en business analist tot productowner en scrummaster.

“Binnen de Rabobank kwam ik in aanraking met diverse collega’s van MLC. De samenwerking heb ik altijd als zeer professioneel en ook prettig ervaren.”

Nick van der Kooij en Tom Korsten

Bij MLC gaat Korsten zich bezighouden met processen en digitale transformatie, twee thema’s die een rode draad vormen door zijn trackrecord. De afgelopen vier jaar was hij als procesanalist en product owner betrokken bij RPA-initiatieven. Ook was hij een trekker van machine learning-projecten binnen de Rabobank.

“Ik heb een brede kijk op processen en een grote affiniteit met IT. Wat mij echt aansprak bij MLC is de duidelijke visie op digitalisering in samenspraak met processen”, aldus Korsten.

Ook Nick van der Kooij is sinds 1 januari aan boord. Na zijn studie Bedrijfskunde werkte hij als branchmanager binnen een direct sales-bedrijf. Daar bracht hij het processenlandschap in kaart, om het vervolgens te optimaliseren. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor het behalen van KPI’s en het sturen op verschillende vestigingen.

Bij MLC gaat hij nu aan de slag als junior consultant. “De dynamiek van het consultantvak en MLC biedt me de kans op persoonlijke ontwikkeling. Ik krijg veel energie van de ontwikkeling van mens en organisatie. Ik ben ervan overtuigd dit ook via MLC te bewerkstelligen!”

MLC is gevestigd in Leusden en helpt opdrachtgevers – partijen in de zakelijke dienstverlening, retail en overheid – op het snijvlak van business, technologie en innovatie.