Lysias Advies voegt Frank Burkels toe aan partnerteam

20 januari 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Lysias Advies heeft Frank Burkels, sinds 2018 werkzaam bij het adviesbureau, benoemd tot partner.

Burkels is een organisatieadviseur met meer dan 25 jaar ervaring, opgedaan bij onder meer gemeenten, provincies, zorgorganisaties en GGD’en. In zijn lange loopbaan gaf hij binnen het publieke domein leiding aan verschillende strategische trajecten en werkte veelvuldig aan samenwerkingsvraagstukken van organisaties met een maatschappelijke opgave. Het liefst ondersteunt hij bedrijven bij hun organisatieontwikkeling. 

Vanaf 2014 werkte Burkels enkele jaren als zelfstandig adviseur en in 2018 sloot hij zich aan bij het 50-koppige, in Amersfoort gevestigde Lysias. Eerder in zijn loopbaan werkte Burkels voor uiteenlopende adviesorganisaties, waaronder als partner bij Het Zuiderlicht, waar hij tien jaar werkte, en bij Big Four-kantoor KPMG, waar hij enige tijd werkte als management consultant.
Frank Burkels, Partner, Lysias Advies Bij Lysias wordt Burkels nu de vierde partner en neemt hij binnen het team de plek in van vertrekkend directeur Magdeleen Sturm, die deze maand uittreedt als partner en medio 2022 het kantoor zal verlaten. Onder haar leiding wist Lysias in de twintig jaar dat het kantoor bestaat een sterk trackrecord op te bouwen in de publieke sector..

Sturm laat Lysias, dat advies levert aan onder meer ministeries, provincies, gemeentes en zorginstellingen, achter in de ervaren handen van Marcel Benard en Korien Jurgens. Sinds vorige maand vormt het duo de directie van het bureau.

Verdere groei realiseren

De partnerbenoeming van Burkels onderstreept volgens Benard de “betekenis van Lysias als vertrouwde partner voor het versterken van het organiserend vermogen in het publieke domein”.

“We zijn als bureau betrokken bij de grote veranderopgaven in het landelijk gebied, het sociaal domein, in economische innovatie en stedelijke ontwikkeling. We worden daar veel op gevraagd door onze opdrachtgevers en hebben de ambitie verder te groeien. Met de komst van Frank als partner zetten we een stevige stap op weg naar die ambitie”, licht hij toe.