Maak kennis met Significant Groep tijdens de online inhousedag

13 januari 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Ambieer je een baan binnen de inkoopconsultancy? Waarbij je tegelijkertijd meewerkt aan oplossingen voor complexe maatschappelijke vraagstukken? Dan is werken bij Significant Groep wellicht wat voor jou. Op 20 januari kunnen geïnteresseerden tijdens een inhousedag kennismaken met het onderzoeks- en adviesbureau.

Met zo’n 100 medewerkers is het Utrechtse Significant Groep een van bekendere spelers binnen het inkoopsegment van de zakelijke advisering. De groep bestaat uit verschillende ventures, die ieder een eigen tak van sport beoefenen.

Met het oog op de groeiambities voor 2022 organiseert het adviesbureau volgende week een online inhousedag. Kandidaten met alle achtergronden – zowel starters als professionals met enkele jaren werkervaring – kunnen zich aanmelden voor het event.

Maak kennis met Significant Groep tijdens de online inhousedag

Tijdens de inhousedag maken deelnemers kennis met Significant Groep en krijgen ze inzicht in wat de verschillende ventures precies doen. Ook krijgen ze een beeld van wat het werk als consultant, inkoper of data-analist binnen het bureau precies inhoudt, en wat voor cultuur er binnen het bedrijf heerst.

Verschillende professionals van Significant Groep zullen tijdens het evenement hun ervaringen delen, daarnaast krijgen deelnemers de mogelijkheid om via een Q&A vragen aan hen te stellen over wat er allemaal komt kijken bij een baan in de consultancy.

Meer weten over hoe het is om te werken bij Significant? Bekijk onderstaande video:

Significant APE specialiseert zich in het uitvoeren van beleidsvraagstukken binnen de publieke sector.

Significant Synergy levert inkoopadvies en ondersteunt publieke en private opdrachtgevers bij de inrichting van de bedrijfsvoering, het uitvoeren van aanbestedingen en het aangaan van samenwerkingsverbanden.

Significant Public is de publieke sector-praktijk van Significant Groep. Deze unit helpt partijen in de zorg, het sociaal domein en justitie en veiligheid met uiteenlopende organisatievraagstukken.

Significant Insights is de data science-tak, hier werken de data scientists en ‘informatie-entrepreneurs’ zoals ze intern bekend staan.