Starten bij agile-specialist Tribers? Trainees delen hun ervaringen

23 november 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

In februari gaat de volgende editie van het Tribers Scrum Master traineeship van start. Vijf trainees van de huidige lichting vertellen wat het traineeship precies behelst en wat het hen tot dusver heeft gebracht.

Tijdens het éénjarige programma krijgen starters een intensief leertraject voorgeschoteld boordevol trainingen en opleidingen (meer dan 40), persoonlijke begeleiding en coaching door ervaren collega’s en hands-on ervaring op een uitdagende opdracht.

Na afronding van het Scrum Master traineeship kunnen kandidaten in dienst treden bij Tribers, de opdrachtgever of met de juiste bagage een hele andere weg inslaan.

Anne Wessels vertelt waarom zij heeft gekozen voor het programma van Tribers:

Rob Gijzen legt uit wat het programma uniek maakt ten opzichte van andere traineeships:

Emily Schroeter vertelt over haar opdracht en de cultuur binnen het bedrijf:

Milan Israël vertelt over het uitgebreide trainingsaanbod binnen het programma:

Ellouise van Renselaar deelt waarom zij zich meteen thuis voelde binnen Tribers:

Interesse gewekt? Op 23 december vindt de selectiedag plaats voor de 2022-editie van het Tribers Scrum Master traineeship. Solliciteren voor het traineeship kan tot 20 december.

Tot slot medeoprichter Erik Stoffer, die inzicht geeft in wat het bureau doet (teaser: de focus ligt op agile- en scrum-expertise en het helpen van corporates bij lean thinking).

Tribers is sinds de oprichting in 2017 gegroeid naar een team van zo’n 15 professionals. Het bureau is gevestigd in Den Haag en werkt voor bekende opdrachtgevers als ABN Amro, Essent, KLM en PostNL.