Tribers: ‘We zijn de aanjagers van innovatie’

16 juni 2023 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Na in zes jaar tijd van een startup te zijn uitgegroeid tot een club van ruim 25 professionals, was het voor Tribers tijd voor zelfreflectie. Het Amsterdamse bureau ging op zoek naar zijn hernieuwde missie en merkverhaal. Medeoprichter Melvin van Drimmelen was van begin tot eind betrokken bij dit traject. Hij deelt de belangrijkste uitkomsten.

Het pad naar merkeenheid was niet zo eenvoudig als we aanvankelijk dachten. Het vereiste samenwerking met een merkstrateeg en een creatief team om onze onze visie glashelder te krijgen. Alle neuzen moesten dezelfde kant op...

Toen het nieuwe merkverhaal uiteindelijk van de plank rolde kon het binnen het team vooral op herkenning rekenen. Want de nieuwe propositie sloot aan bij waar Tribers voor staat, en het teamgevoel was sterker dan ooit tevoren.

Tribers: 'We zijn de aanjagers van innovatie'

Tribers: Aanjagers van innovatie

Wij geloven dat iedereen een aanjager van innovatie kan zijn. In elke organisatie, maar daar moeten mensen wel de ruimte voor krijgen. Dus tijd om die rem eraf te halen. Een Triber helpt teams samenwerken, bijvoorbeeld met elkaar, hun stakeholders en iedereen richting het juiste eenduidige doel.

Daarom richten we ons op de kracht van individuen en steken we de handen uit de mouwen om teams en organisaties slimmer en effectiever te laten innoveren. Of het nu gaat om vraagstukken op team-, organisatie- of productniveau, samen met het team of de organisatie zoeken we de juiste triber voor de klus. Of het nu gaat om een softwareontwikkelingsteam dat efficiënter wil werken, of een managementteam dat beter wil communiceren met zijn werknemers, we helpen teams om beter samen te werken.

Wij geloven dat een helder, gezamenlijk doel mensen kan motiveren en inspireren om het beste uit hunzelf te halen. Geloof ons: in de meeste organisaties loopt er veel onbenut potentieel rond. Dus tijd om de rem eraf te halen.

Effectiever maken van teams en organisaties

We richten ons bij Tribers op drie kerngebieden van dienstverlening om bedrijven te helpen groeien en innoveren.

1: Teams effectiever maken: Onze scrum masters zorgen ervoor dat teams echt gaan samenwerken: met elkaar, met hun leidinggevende en gericht op het juiste, eenduidige doel.

2: Organisaties effectiever maken: Onze agile coaches helpen de werkwijze van organisaties te optimaliseren. Ze helpen bij het aanbrengen van structuur en het aanleren van agile principes, zodat bedrijven snel kunnen inspelen op veranderingen.

3: Innovatiekracht versterken: Onze innovatie coaches helpen bij het realiseren van waardevolle innovaties vanuit geweldige ideeën. Of het nu gaat om een startup in de ideeënfase of een gevestigd bedrijf, we duiken erin en helpen je innovatie tot bloei te brengen.

Het omarmen van de startup-mentaliteit
Ondanks de groei, houden we vast aan de cultuur van een startup: snel, wendbaar en altijd klaar om in te springen op veranderingen en nieuwe kansen. We brengen deze mentaliteit mee naar onze klanten en delen deze in onze evenementen, zoals Tribers Campfire of Succesvol Innoveren.

Divers team van aanjagers van innovatie
Tribers zijn er in allerlei soorten en maten. Ongeacht of je deel uitmaakt van een startup of een gevestigde organisatie, er is altijd wel een Triber die bij jou past. Door onze rebelse mentaliteit houden we van aanpakken en steken we vanaf dag één, samen met teams, de handen uit de mouwen.

Bouwen aan een toekomst vol innovatie
Bij Tribers kijken we uit naar een toekomst waarin ieders potentieel op de werkvloer optimaal benut kan worden. We geloven sterk dat elk bedrijf beschikt over aanjagers van innovatie.

Door teams en organisaties effectiever te maken en hun innovatiekracht te versterken, helpen we deze mensen met het ontdekken van hun onbenutte potentieel. Samen bouwen we aan een toekomst waarin iedereen de kans krijgt om te innoveren.