Tribers Young Professional Program

Bedrijf
Locatie
Den Haag
Opleidingsniveau
HBO/WO
Vakgebieden

Ben jij (bijna) afgestudeerd en klaar voor de eerste stap in jouw carrière? Of gooi jij het roer om? Wil jij jezelf uitdagen, ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent?

Solliciteer dan voor het Tribers Scrum Master traineeship! Wordt door ons opgeleid door een echte 'Startup Evangelist' en doe direct ervaring op bij grote bedrijven in Nederland.

Startdatum traineeship: februari 2022
Sluiting vacature: 20 december 2021

Wat kan je verwachten tijdens het Tribers Scrum Master Traineeship?

Tijdens dit éénjarige programma staat jouw ontwikkeling centraal. Met een groep andere trainees volg jij het Tribers Scrum Master Traineeship. En word je voorbereid op een succesvolle start in een rol bij grote opdrachtgevers in Nederland.

“Een programma boordevol trainingen, workshops en continue feedback voor HBO en WO afgestudeerden” – Ellouise van Renselaar

Vier dagen per week hands-on ervaring op doen

In de praktijk leer je het meest! Je doet dan ook vier dagen per week hands-on ervaring op in een agile omgeving bij één van onze opdrachtgevers. Onze opdrachten zijn vaak projecten binnen corporates om innovatie en IT te versnellen. Dit alles gebeurt onder begeleiding van een ervaren Triber.

Focus op persoonlijke ontwikkeling

Eén dag in de week staat jouw persoonlijke- en professionele ontwikkeling op een andere manier centraal. Samen met je mede trainees volg je trainingen en workshops die je helpen bij de eerste stappen van een bijzondere en geslaagde carrière. Samen help je elkaar verder. Daarnaast wordt je intensief begeleid en gecoacht zodat je er nooit alleen voor staat.

“Aan het begin weet je misschien nog niet zoveel, maar in potentie kun je alles” – Anne Wessels

Méér dan 40 workshops en trainingen

Tijdens de trainingen leer je alles wat nodig is om een startup-mentaliteit neer te zetten binnen grote opdrachtgevers. Denk aan Agile, Scrum, DevOps, Lean Start-Up of Design Thinking. En ook trainingen en workshops over Time management, Zakelijk Tekenen, Creatief Denken, Leren Improviseren, Faciliteren en Creatief Schrijven. Zie hieronder het complete aanbod aan trainingen en workshops.

Na het succesvol afronden van het Tribers Scrum Master Traineeship vervolg je jouw carrière op jouw manier:

 • Blijf in dienst bij Tribers en versterk ons team door samen nog meer impact te maken bij onze opdrachtgevers. Daarnaast heb je de kans om mee te bouwen aan een mooi, jong merk. En kun je uiteindelijk ook mede-eigenaar worden.
 • Heb je helemaal jouw plek gevonden bij de opdrachtgever? Dan heb je de mogelijkheid om hier in dienst te treden in dezelfde rol of een nieuwe rol die past bij jouw ambities.
 • Heb je na een jaar veel geleerd en ook ontdekt dat dit niet is wat je wil blijven doen. Ook goed! Ga na een jaar vol ervaring en nieuwe inzichten je eigen weg. Wie weet waar we elkaar weer tegen komen.

Waar we je mee verrassen tijdens het traineeship

 • Gezelligheid met veel uitjes, team evenementen en borrels;
 • €2400 bruto per maand, laptop en mobiliteitsvergoeding (OV-vergoeding);
 • Een éénjarig opleidingsprogramma boordevol trainingen, workshops en persoonlijke ontwikkeling. Met aandacht voor hard- & soft skills;
 • Persoonlijke begeleiding en -coaching tijdens je eerste stappen van een bijzondere carrière;
 • Een opdracht bij één van onze opdrachtgevers;
 • Je ontvangt veel en frequent feedback;
 • Een groot netwerk met ingangen bij toffe organisaties;
 • Dé kans om jezelf te ontwikkelen als veelzijdige professional.

Wat heb je nodig om mee te doen 

Het allerbelangrijkste is ‘de klik’ met jou als persoon. Heb je één of meerdere onderstaande skills? Dan zijn dat alleen maar pluspunten.

 • Je bent recent HBO/WO afgestudeerd met een achtergrond in (technische) bedrijfskunde, bedrijfseconomie, organisatiewetenschappen en/of change & strategic management;
 • Je hebt interesse in Innovatie, Entrepreneurship en IT;
 • Je bent niet bang om voor een groep te staan;
 • Je wordt enthousiast van Agile, Scrum, Design Thinking en Lean Start Up;
 • Je wordt enthousiast van het faciliteren van een groep en samen te innoveren;
 • Je maakt waar wat je zegt;
 • Je bent nieuwsgierig en leergierig.

Meld je aan voor de selectiedag op 20 december

Wij geloven dat je van beide kanten een goed gevoel moet hebben voordat je het ontwikkel programma samen aangaat. Daarom gaat er een selectieproces aan vooraf. We starten onze selectie op basis van jouw CV, motivatie en optioneel jouw introductiefilmpje. Daarna is er een persoonlijk gesprek, nodigen we je uit voor de selectie dag en tekenen we je contract.

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: Tribers

Locatie:

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Meer traineeships