Tribers Young Professional Program

Bedrijf
Locatie
Den Haag
Opleidingsniveau
HBO/WO
Vakgebieden

Ben jij (bijna) afgestudeerd en klaar voor de eerste stap in jouw carrière? Wil jij jezelf uitdagen, ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent? Wij zijn continu op zoek naar jonge ambitieuze starters!

Binnenkort opent de vacature met startdatum eind 2021.

Wat kan je verwachten van het Young Professional Program?

Tijdens dit éénjarige programma staat jouw ontwikkeling centraal. Met een groep andere trainees volg jij het Tribers Young Professional Program. En word je voorbereid op een succesvolle start in een rol bij organisaties zoals TomTom, KLM, Etos, Essent, ABN AMRO, DELA en PostNL.

“Een programma boordevol trainingen, workshops en continue feedback voor HBO en WO afgestudeerden,,

Wat ga je doen?

In de praktijk leer je het meest! Je doet dan ook vier dagen per week hands-on ervaring op in een veilige agile leeromgeving bij één van onze opdrachtgevers. Onze opdrachten zijn vaak projecten binnen corporates om innovatie en IT te versnellen. Hierin kun jij jezelf ontwikkelen in verschillende rollen; als Junior Scrum Master, Agile PMO, Support Engineer, Junior Designer of welke rol dan ook bijdraagt aan jouw ontwikkeling. Dit alles onder begeleiding van een ervaren Triber.

Ongeveer één dag in de week staat jouw persoonlijke- en professionele ontwikkeling op een andere manier centraal. Samen met je mede trainees volg je trainingen en workshops die je helpen bij de eerste stappen van een bijzondere en geslaagde carrière. Samen help je elkaar verder. Daarnaast wordt je constant intensief begeleid en gecoacht zodat je goed om kan gaan met de uitdagingen die op je afkomen.

De trainingen zijn vooral gericht op alles wat nodig is om een startup-mentaliteit neer te zetten binnen onze opdrachtgevers. Denk aan Agile, Scrum, Lean Start-Up of Design Thinking. En ook trainingen en workshops over Time management, Zakelijk tekenen, Creatief denken, Leren improviseren, faciliteren en creatief schrijven.

Zie hieronder het complete aanbod* aan trainingen en workshops. Aan de start weet je misschien nog niet zoveel, maar in potentie kun je alles!

Tribers - Traineeship

Hoe gaat het verder?

Na het succesvol afronden van het Tribers Young Professional Program vervolg je jouw carrière op jouw manier:

 • Blijf in dienst bij Tribers en versterk ons team door samen nog meer impact te maken bij onze opdrachtgevers. Daarnaast heb je de kans om mee te bouwen aan een mooi, jong merk. En kun je uiteindelijk ook mede-eigenaar worden.
 • Heb je helemaal jouw plek gevonden bij de opdrachtgever? Dan heb je de mogelijkheid om hier in dienst te treden in dezelfde rol of een nieuwe rol die past bij jouw ambities.
 • Heb je na een jaar veel geleerd en ook ontdekt dat dit niet is wat je wil blijven doen. Ook goed! Ga na een jaar vol ervaring en nieuwe inzichten je eigen weg. Wie weet waar we elkaar weer tegen komen.

Wat wij bieden

 • Gezelligheid met veel uitjes, teamevents en borrels (uiteraard Corona proof).
 • Uiteraard een markconform salaris, laptop en mobiliteitsvergoeding (leaseauto of OV-vergoeding).
 • Een éénjarig opleidingsprogramma boordevol trainingen, workshops en persoonlijke ontwikkeling. Met aandacht voor hard- & soft skills.
 • Persoonlijke begeleiding en -coaching tijdens je eerste stappen van een bijzondere carrière.
 • Een opdracht bij één van onze opdrachtgevers.
 • Je ontvangt veel en frequent feedback.
 • Een groot netwerk met ingangen bij toffe organisaties.
 • Dé kans om jezelf te ontwikkelen als veelzijdige professional.

Wat breng jij

Skills, competenties en gewenste ervaring? Het belangrijkste is de klik met jou als persoon.

 • Je bent recent HBO/WO afgestudeerd met een achtergrond in (technische) bedrijfskunde, bedrijfseconomie, organisatiewetenschappen en/of change & strategic management.
 • Je hebt interesse in Innovatie, Entrepreneurship en IT.
 • Je bent niet bang om voor een groep te staan.
 • Je wordt enthousiast van Agile, Scrum, Design Thinking en Lean Start Up.
 • Je wordt enthousiast van het faciliteren van een groep en samen te innoveren.
 • Je maakt waar wat je zegt.
 • Je bent nieuwsgierig en leergierig.

Hoe werkt het?

Van kennismaking tot het tekenen van het contract. Hoe ziet dit proces eruit?
Wij geloven erin dat je van beide kanten een goed gevoel moet hebben voordat je het ontwikkelprogramma samen aangaat. Daarom gaat er een selectieproces aan vooraf. We starten onze selectie op basis van jouw CV, motivatie en introductiefilmpje. Vervolgens volgt er een persoonlijk gesprek, tekenen we je contract en kun je starten!

Enthousiast geworden?

Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Erik.

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: Tribers

Locatie:

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Meer traineeships