Drie junior consultants starten bij Significant Synergy

17 november 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Significant Synergy heeft in oktober drie nieuwe junior consultants binnen zijn team mogen verwelkomen: Demi Ivangean, Nick Veenendaal en Denise van Dijk.

De versterking van het team volgt kort nadat werd bekendgemaakt dat Significant Groep (waar Significant Synergy onderdeel van is) een FD Gazelle in de wacht heeft gesleept. Significant Synergy is de adviestak van de groep en richt zich op consultancy, onderzoek en intelligence binnen het inkoopdomein.

Het adviesbureau helpt opdrachtgevers met organisatieadvies in het inkoopdomein, bij het opzetten en uitvoeren van aanbestedingstrajecten, het professionaliseren van de inkoopfunctie en bij het vergaren van datagedreven inzichten. Met de indiensttreding van de drie kersverse junior consultants telt het team nu meer dan veertig professionals.

Drie junior consultants starten bij Significant Synergy

Demi Ivangean

Opleiding: Facility Management, De Haagse Hogeschool

“Als junior inkoop consultant heb ik de mogelijkheid om mij breed te oriënteren en veel te leren van diverse projecten binnen verschillende werkvelden. Ik haal mijn energie uit de uitdaging en de dynamiek van het vak.”

Nick Veenendaal

Opleiding: Facility Management, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

“Plezier haal ik uit het uitzoeken en simpel maken van (complexe) materie om dit vervolgens in behapbare brokken over te brengen op een ander. Energie haal ik uit het verder helpen van een ander met een stukje kennis en ervaring dat ik bezit. Daarbij vind ik het belangrijk om wat van elkaar te leren en open te staan om wat van elkaar te leren.”

“Door de veelzijdigheid aan kennis bij collega’s en de diversiteit in projecten sluit het werken bij Significant Synergy hier goed op aan.”

Denise van Dijk

Opleiding: Facility Management, De Haagse Hogeschool

“Samenwerken binnen diverse projecten om resultaat te behalen is waar ik als junior consultant enthousiast van word. De klant in combinatie met een goede samenwerking staat bij mij voorop om gezamenlijk een mooi resultaat te bereiken.”