Public Matters verwelkomt vijf junior adviseurs en trainees

20 september 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Public Matters, een Haags strategisch communicatie en public affairs adviesbureau, heeft het team uitgebouwd met vijf junioren.

Frank Zwarthoed en Fieke Creijghton zijn beiden begonnen als junior adviseur. Zwarthoed heeft hiervoor ervaring opgedaan in de politiek, zo was hij onder meer adviseur van verschillende Kamerleden en campagnecoördinator bij de landelijke VVD. Hij heeft een achtergrond in de journalistiek en richt zich bij Public Matters op vraagstukken in de techsector. 

Creijghton behaalde haar masterdiploma International Management aan de Erasmus Universiteit en heeft daarnaast onder andere gewerkt als studentconsultant bij de European Space Agency en als trainee bij VNO-NCW/MKB-Nederland in Brussel. Deze ervaring zet zij nu in bij Europa-georiënteerde internationale klanten van Public Matters

Public Matters verwelkomt vijf junior adviseurs en trainees

Daarnaast heeft Public Matters drie nieuwe trainees aan boord gehaald: Katja Salzer Levi, Chris Brugman en Judith ter Kuile. Zij zullen het komende half jaar ervaring opdoen in het vak en klantopdrachten ondersteunen. 

Levi studeerde Europese Studies aan de Universiteit van Amsterdam en behaalde een minor Political Science aan Grenoble Institute of Political Studies . Zij heeft eerder stage gelopen bij ABN AMRO Mees Pierson en volgt de master Political Science aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Zij gaat zich bij Public Matters richten op activiteiten in de techsector. 

Brugman volgt de master Public Management and Leadership aan de Universiteit Leiden. Daarnaast heeft hij een bachelor Political Science en minor Peace and Conflict Studies aan de Vrije Universiteit van Amsterdam behaald. Hij gaat zich vooral bezighouden met het ondersteunen van verschillende cliënten binnen het domein van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (hij liep al eerder stage bij de overheid). 

Ter Kuile heeft een bachelor International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen en een minor International Politics and Economics aan Mexico Autonomous Institute of Technology (ITAM) gevolgd. Ze volgt studeert momenteel aan de Erasmus Universiteit (master Strategic Management en heeft eerder gewerkt als studentconsultant bij Forward Incubator. Bij Public Matters ondersteunt Ter Kuile voornamelijk klanten binnen het domein energie en klimaat.