Wytske de Jong en Niels Reijns starten bij Public Matters

24 mei 2024 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Public Matters heeft het team uitgebreid met Wytske de Jong en Niels Reijns.

De twee nieuwkomers zijn beiden benoemd tot Account Executives bij de Haagse specialist in strategische communicatie, public affairs en lobbywerk.

“We zijn erg blij met de komst van Wytske en Niels. Hun komst markeert wederom een belangrijke stap in onze groei en versterking”, zegt Bas Batelaan, managing partner van Public Matters.

Wytske de Jong en Niels Reijns - Public Matters

Wytske brengt veel ervaring mee in internationale betrekkingen en bestuurskunde, verrijkt met haar passie voor taal en communicatie. Bij Public Matters zal haar primaire focus liggen op beleidsvorming en strategische communicatie binnen de gezondheidszorg.

Niels ontwikkelde tijdens zijn academische loopbaan grote belangstelling voor zowel nationale als internationale politiek. Ook deed hij de nodige ervaring op in het consultancyvak. In zijn nieuwe rol zal hij zich voornamelijk concentreren op strategische advisering binnen de sectoren energie, industrie en technologie.

Public Matters is in 2001 opgericht in Den Haag. Later is een kantoor in Brussel geopend. Bij het bureau werken rond de 35 professionals.