Significant Synergy sluit samenwerking met Student Consultant

28 juli 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd

Onderzoeks- en adviesbureau Significant Synergy heeft een samenwerking afgesloten met Student Consultant.

Volgens Rinke Meijer en Fransien Lukkezen van Significant Synergy draagt de nieuwe samenwerking bij aan het “uitbreiden van de capaciteit en de meest recente academische kennis”.

Student Consultant is een adviesbureau gerund door studentconsultants. Het bureau is begin 2020 opgericht door Jorick Schilken en Reno Kochanowski en is sindsdien sterk gegroeid, vooral in de zuidelijke regio’s van ons land – Den Bosch, Eindhoven, Maastricht en Tilburg.

Jorick Schilken, Reno Kochanowski, Fransien Lukkezen en Rinke Meijer

De consultants van Student Consultant – allemaal academische topstudenten die worden getraind en gecoacht door ervaren consultants – adviseren klanten over thema’s als strategie, procesmanagement, inkoop en data science. 

Als onderdeel van de samenwerking gaan de studenten voor verschillende opdrachten van Significant Synergy aan de slag. Zo kunnen de student-consultants een kijkje nemen in de keuken van de publieke sector (het werkterrein van Significant Synergy). Anderzijds levert het partnership Significant Synergy extra slagkracht op. “Voor ons ontstaat de mogelijkheid om vroegtijdig in contact te komen met nieuw talent”, geeft Lukkezen aan.

“Daarnaast vinden wij de ontwikkeling van jonge professionals belangrijk. Door deze samenwerking dragen wij bij aan de kennis en ontwikkeling van studenten”, voegt Meijer toe. “Bovendien maken zij gelijk kennis met het thema maatschappelijke impact en de betekenis daarvan voor ons.” De Significant-partner doelt hiermee op de ambitie van Significant Synergy om via de inkoop en bedrijfsvoering van opdrachtgevers duurzame maatschappelijke impact te creëren.

Student Consultant-medeoprichters Schilken en Kochanowski kijken eveneens uit naar de samenwerking: “Wij willen consultancy toegankelijk maken voor ambitieuze studenten. Ons werk voor Significant Synergy draagt bij aan de ontwikkeling van onze consultants én aan een betere wereld.”