Dirk van der Velden start bij Beaufort Corporate Consulting

30 juni 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Dirk van der Velden treedt per 1 juli in dienst bij het Utrechtse consultancybureau Beaufort Corporate Consulting. 

De 26-jarige young professional gaat zich in zijn nieuwe rol als Consultant voornamelijk richten op performance improvement trajecten en herstructureringsadvies, waarbij hij zijn financiële en juridische kennis kan toepassen.

Deze kennis heeft hij opgedaan tijdens zijn studententijd – Van der Velden is afgestudeerd in Financial Economics en Financial Law aan de Erasmus universiteit te Rotterdam – en tijdens een afstudeerstage. Deze doorliep hij bij KPMG Corporate Finance, waar hij zich onder andere bezig heeft gehouden met bedrijfswaarderingen en het uitvoeren van marktanalyses.

Dirk van der Velden, Consultant, Beaufort Corporate Consulting

Jan Janssen, één van de founding partners van Beaufort, is verheugd dat er na Luuk Louter (die zich aan het begin van dit jaar aansloot) wederom een jong talent voor het adviesbureau kiest. “Met de komst van Dirk kunnen we verder vorm geven aan de groeiambitie van Beaufort. Hierdoor kunnen we onze klanten blijven bedienen met hoogwaardig advies op het vlak van performance improvement, debt advisory en corporate finance.” 

Beaufort is in 2013 opgericht. Het bureau richt zich op strategische en financiële vraagstukken in zes sectoren: zorg, vastgoed, bouw, industrie, transport & logistiek en de zakelijke dienstverlening.

Het team van Beaufort bestaat uit veelal ervaren consultants, en enkele jonge talenten. “We bieden hiermee de specialistische kennis en ervaring op het niveau dat cliënten gewend zijn”, aldus Janssen.